Rüyada Ebe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ebe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ebe Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada genç bir erkeğin ebe görmesi bir erkek çocu­ğunun dünyaya geleceğine yorumlanır. Genç bir kadının genç ve güzel bir ebe görmesi melek gibi bir kız çocuğu dünyaya getirece­ğine işarettir. Rüyada görülen ebenin genç olması, orta yaşlı olmasından işaret ettiği yorumca daha büyük hayra işaret eder, demiştir rüya yorumcuları. Rüyasında kişinin, ebe ve ebe görevi yapan (doğum yaptıran) birini görmesi hayırlıdır. Bu rüya, hayır ve bereket olarak tabir olunmuştur. Bu tabir ve yorum­culara göre, rüyada görülen ihtiyar ve çirkin görünümlü bir ebe görmek, hayırlı değildir şeklinde yorumlanmıştır. Bazı rüya tabir ve yorumcularına göre; rüyada görülen ebe ve onun gibi doğum yaptıran bir kimse, hamile olan bir kadını acı ve ıstırabından kurtardığı içindir ki, bu rüya, sö­züne sadık, cömert ve hayırsever bir zata işarettir. Bu ne­denle rüyada evine bir ebenin geldiğini gören kişinin rüyası, onun (rüyayı görenin) cömert ve yardımsever bir kimse­den hayır ve menfaat göreceğine işaret olarak yorumlanır. Hamile bir kadının rüya da ebe görmesi, uysal ve güzel bir kız çocuğu dünyaya getireceğine işaret olarak yorumlanır. Bir erkeğin rüyada ebe görmesi, eğer hanımı hamile ise, uy­sal ve ağırbaşlı, sakin bir erkek çocuğu olacağına işarettir. Rüyada görülen ebe, İyiliksever, cömert ve yiğit bir kimseye işâret eder. Rüyada genç ve temiz bir ebeyi görmek, hayır ve sürür ile tabir olunur. Rüyada evine bir ebenin girdiğini görmek, hayırsever ve kerem sahibi bir kimseden iyilik ve menfaat görmeğe işâret eder. Bir ebeyi çağırdığını görmek, cömert ve iyiliksever bir insandan yardım talebinde bulun­mağa, çağırdığı ebenin eve geldiğini görmek, yardım talebinin yerine geleceğine işârettir. Bir kimsenin rüyada herhangi bir ebe ile dost olduğunu görmesi, büyük bir zâtla ya­kınlık kurmaya ve ondan gelecek menfaate işâret eder. Rüyada güzel bir ebe görmek, rüya sahibi­nin bir kızı olacağına işârettir. Rüyada yaşlı ve çirkin bir ebe görmek de, rüya sahibinin çok zeki evlatlara sahip olacağına işâret eder. Rüyada ebeyle bozuştuğunu görmek, önemli bir kimseyle aralarının açılmasına işâret eder. Ebeyi güler yüzlü ve sempatik bir halde görmek, sâlih, cömert ve hayır sahibi bir zâtın yardım ve ihsanına nâiliyete işâret eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.