Rüyada Galibiyet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Galibiyet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Galibiyet Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyanızda galip geldiğinizi görmek, sevineceğini­ze ve üzüntü ve kederden kurtulacağınıza işaret eder. Rüyada herhangi bir adama veya düşmana karşı galip geldiğini görmek, sevince yahut üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya işâret eder. Kişinin rüyada herhangi bir kimseye veya düşmana karşı galip (üstün) geldiğini görmesi, sevince ve feraha işarettir denmiştir. Bazı yorumculara göre, rüyada galip geldiğini görmek, hayvan cinsinden olan düşmanı (zararlı hayvan) helak edip yok etmeye işarettir şeklinde yorumlanmıştır. Hasta bir kimsenin rüyada galip geldiğini görmesi, hastalıktan iyileşmeye işâret eder. Yine rüyada galip gelmek, hayvan cinsin­den olan düşmanı yenmeye işâret eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.