Rüyada Kandil Kabı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kandil Kabı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kandil Kabı Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada kandil konan kap görmek, sahipleri için geçime işarettir. Yine rüyada görülen kandil kabı, insanın hayat ve vücudu ile tabir edilir. Rüyada kandil kabının içinin yağ ve yanmış fitille kirlendiğini görmek, kandil sahibinin mutsuzluğuna işarettir. Rüyada yağ ve fitilin, kandil kabında mahvolduklarını görmek, rüya sahibinin hayatının mahvolmasına işaret eder. Kandil kabının temiz olduğunu görmek, hayatın temiz olmasına; kirli olduğunu görmek de, hayatın üzüntü ve keder içinde geçeceğine işarettir. Kandil yağının donuk ve kirli olduğunu görmek, rüya sahibinin ahlakının bozuk olduğuna işarettir, Rüyada görülen kandil kabı ev içinde gezdirilip dolaştırılan cinsten ise, ev halkının işlerine bakan hane sahibine işarettir. Kandil kabının tunçtan olduğunu görmek, devam eden hayra; topraktan olduğunu görmek, devam etmeyen bir hayra ve mala işaret eder. Rüyada kandil kabının delik olduğunu ve içindeki yağın aktığını görmek, neticesi ölümle sonuçlanabilecek bir hastalığa yakalanmaya işarettir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.