Rüyada Lağım Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Lağım Görmek Ne Anlama Gelir? Ne Demek, Neye Yorumlanır?

Rüyada Lağım Görmek Ne Anlama Gelir? Ne Demek, Neye Yorumlanır? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada lağım görmek, iyi değildir. Bu rüya kötü ve pis işlere işarettir demişlerdir. Kişinin rüya da bir lağıma, pis­lik içine düştüğünü ve çıkamadığını görmesi, onun günah işlediğine, ticaretinde zarar edeceğine ve bu sebeple üzüntü ve kedere düşerek sıkıntılar çekeceğine işarettir. Rüyada lağım görmek, hile ve dalavereli çirkin işlere alet olarak, kirli ve kötü işlere karışacağınıza ve bundan dolayı da üzüleceğinize işaretle tabir olunur. Rüyasında bir erkek kendisinin lağıma düştüğünü görse, bu rüya, onun (rüyayı gören kimsenin) işinde zarar edeceğine işaretle yorumlanır. Bu rüyayı gören kadın ise, dostları ve arkadaşları tarafından dolandırılacağına ve paralarının elinden gideceğine işarettir. Bazen de rüyada lağıma düşmüş görmek, rüyayı gören kimsenin, helal ve haram ayırmadan ve düşünmeden zengin olmak isteyeceğine işarettir. Bir kimsenin rüyasında lağıma düşmüş olan birini o pislik­ten çıkardığını görmesi, rüya sahibinin yol gösteren, o kişinin hidayete gelmesine sebep olan bir kimse olduğuna işarettir. Lâğımdan üzerine bir şey bulaştığını görmek, kötü ve pis işlere girmeye ve mahçup olmaya işâret eder. Rüyada lâğıma düştüğünü ve oradan çıktığını görmek, hatalı bir işten dönmeye işâret eder. Rüyada lâğımın içine düştüğünü ve çıkmakta güçlük çektiğini görmek, insanın içinden geçirdiği kötü düşüncelere, günaha, ticarette zarara, borca, üzüntü ve kedere işâret eder. Rüyada bir kadının lâğım görmesi veya lâğımdan üzerine bir şey bulaştığını görmesi, dostlarından ve arkadaşlarından kendisine zarar gelebileceğine ve bu kadının dikkatli olması gerektiğine işârettir.

Farklı Bir Rüya Yorumcusuna Göre;

Rüyaya daldığımızda birçok rüya görürüz. Fakat bunlardan yalnızca bazıları akılda kalır ve çoğu zaman uyandığımızda hemen bu rüyanın ne anlama geldiğini araştırırız. Bu bakımdan rüyada lağım görmek de merak edilen ve araştırılan rüyalardan biridir. Bu nedenle rüyada lağım görmek ile alakalı pek çok bilgiye sahip olabilirsiniz. Sizler için rüyada lağım görmek ne demek? Kısaca ne anlama gelir tüm detayları ile derledik. 

 Rüyada lağım görmek rüya tabircileri tarafından faklı şekillerde yorumlanmıştır. Bunun yanı sıra rüyada lağım görmek hayra yorumlanmaz. Dolayısıyla kişinin rüyasında lağım görmesi daha çok kişinin pis ve kötü işler içerisinde olduğu şeklinde yorumlanmıştır.

 Rüyada Lağım Görmek Ne Demek?

 Rüyada lağım görmek hayırsız, kötü ve pis iş, günah, ticarette zarar, üzüntü, keder ve hile demektir. Bunun yanı sıra rüyada lağım görmek kişinin hayırlı olmayan çirkin ve kötü işlerin içerisinde olduğuna işaret eder.

 Rüyada Lağım Görmek Kısaca Ne Anlama Gelir?

 Rüyada lağım görmek rüya tabircileri tarafından pek çok anlamda yorumlanmıştır. Rüyada lağım görmek iyi olmamakla birlikte kişinin birtakım sevimsiz işlere bulacağına alamettir. Bunun yanı sıra rüyasında lağım gören kişinin yaptığı çirkin işlerden dolayı mahcup olacağına ve borç altına girileceğine ve bundan dolayı da üzüntüler yaşayacağına delalet eder. 

 Rüyasında lağım gören kişi eğer bir kadın ise bu kadının dostlarından ve yakın çevresinden kedisine bir zarar geleceğine ve dikkatli olması gerektiğine işaret eder.

 Rüyada Lağım Taşması Görmek

 Rüyada lağım taşması görmek rüya yorumcuları tarafından hayra yorumlanır. Bununla birlikte rüyasında lağım taşması gören kişinin hayatında birtakım hayırlı gelişmeler yaşayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder. Aynı zamanda bu rüya kişinin iş hayatında daha başarılı olacağına delalet eder.

 Rüyada Lağım Çukuruna Düştüğünü Görmek

 Rüyada lağım çukuruna düştüğünü gören kişinin kendisini temizlemek adına her fırsat değerlendireceğine alamettir. Bununla beraber lağım çukuruna düştüğünü görmek özlenen bir kişiye kavuşulacağı şeklinde yorumlanmıştır. Aynı zamanda rüya sahibinin bir konuda mahkemelik olacağına fakat bu mahkemeden lehine bir karar çıkacağına işaret eder. 

 Rüyada Lağım Temizlemek

 Rüyasında lağım temizlediğini gören kişinin hayatında üzüleceği bir sorunla karşılaşacağı fakat sonrasında bu sorundan kurtulup mutluluğa ve huzura erişeceği şeklinde yorumlanır. Bununla birlik rüyasında lağım temizlediğini gören kişinin yeni iş alanlarına yöneleceğine, iş hayatında farklı anlaşmalar yapacağına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya yaşanılan birtakım pişmanlıkların son bulacağına ve kişinin eşiyle huzurlu bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.