Rüyada Mangal Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mangal Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mangal Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada mangal görmek, elinize mal ve para ge­çeceğine. Mangal aldığınızı, bulduğunuzu, yaptırdığınızı görmek elinize mal ve para geçeceğine ve onu iyi muhafaza edeceğinize işaret sayılır. Mangalınızın kırıldığını, kaybolduğunu görmek, her­hangi bir sebepten dolayı zarara uğrayacağınıza işarettir. Mangalı­nızı verdiğinizi, sattığınızı görmek, iyi sayılmaz. Yapacağınız yanlış bir hareketle mal ve paranızı kaybedeceğinize işaret eder. Rüyada mangal görmek, para kasası veya sandık ile tabir olunur. Rüyasında bir mangal satın aldığını gören kimsenin eline para ve mal geçer, mangalın kırıldığını gören kimse ma­lından ve parasından zarar eder veya edeceğine işarettir.r. Bir kimsenin rüyada mangalı bir yerden taşıdığını görmesi, o kimsenin geçim aracım ya da mal ve parasını taşımasına işâret eder. nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.