Rüyada Mermer Taşı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mermer Taşı Görmek Ne Demek? Beyaz Mermer Taşının Kırıldığını Görmek

Rüyada Mermer Taşı Görmek Ne Demek? Beyaz Mermer Taşının Kırıldığını Görmek isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Aslında mermer ile mermer taşı aynı şekilde yorumlanıyor. Fakat bazı rüya kaynağı eserlerde mermer ve mermer taşı başlığı altında yorumlanmıştır. Rüyada görülen mermer taşı, büyüklüğe ve yükselmeye, mal sahibi olmaya güzel güzel geçinen eşlere (karı kocaya) işaretle tabir olunur. Bunun içindir ki, tabirciler, bir kimse rüyada mermer taşından yanında bir şey olduğunu görse, fakirlikten sonra zengin olacağına veya evleneceğine (be­kar ise tabii), işaret olarak yorumlanır. Rüyada mermerci görmek de, iyiye ve hayra yorumlanır. Şeref sahibi, yüksek karakterli, dostluk ve sevgi dolu biri­ne işaret olarak tabir olunur. Rüyada mermerden yapılan şadırvan, havuz, fıskiye, su oluğu ve çeşmeyi görmek, üzüntü, keder ve şiddetin gitmesine, ferah ve sevincin gelmesine, şerefli hanıma, güzel evlâda, menfaate, yüksek eve ve bol rızka işâret eder. Rüyada görülen mermer köprüler, güzel kadınlara ve rütbeli şahıslara işâret eder. Rüyada görülen mermerden kabirler, nakışlı direkler, sütunlar ve mermer mihraplar, âhiretin saâdet ve salâhına, güzel medhe ve daima makbul olan vakitlere işâret eder. Rüyada görülen mermer direk, ayak ve temeller, menfaat ve yaşayışa, şöhretin her tarafı kaplamasına işâret eder. Rüyada görülen mermer küp, mermerden oyulmuş büyük dibek, kurna ve musluk gibi şeyler, insanın unuttuğu ve gaflet ettiği şeye işâret eder. 

Başka bir rüya tabircisine göre; 

Rüya sahibinin elini önemli oranda mal ve mülk geçeceği yönünde rüyada mermer taşı görmek ifade edilir. Özellikle maddi yönden sorunlarını geride bırakacağına dair delalet etmektedir. Rüyada mermer taşı görmek ne demek? Beyaz mermer taşının kırıldığını görmek hakkında merak edilenleri derledik.

Para Kazancı ve mal üzerinden Rüyada mermer taşı görmek yorumlanır. Rüya sahibinin yakın zamanda güzel günlere doğru gideceğine dair rivayet edilir. Daha çok Rüya alimleri tarafından olumlu biçimde ele alınan yorumlar arasında yer almaktadır. Huzurlu ve mutlu bir yaşama uzanacağı üzerinden delalet eder.

Rüyada Mermer Taşı Görmek Ne Demek?

Rüyada mermer taşı görmek rüya sahibinin eline geçecek malları işaret eder. Önemli oranda elde edeceği mal ve mülk ile beraber maddi sorunlarını geride bırakacağına yorumlanır. Aynı zamanda huzur, rahatlık ve helal üzerinden rivayet edilmektedir. Diğer yandan Rüyada mermer taşı görmek yüksek ve İzzet ile beraber saygınlık şeklinde yorumlanır.

Rüyada Beyaz Mermer Taşının Kırıldığını Görmek

Rüyada beyaz mermer taşının kırıldığını görmek, rüya sahibi için yakın zamanda Sorunları çözmek üzerine yorumlanır. Özellikle hayatını düzene gireceği, sıkıntıların geride kalacağına dair delalet eder. Huzurlu ve mutlu bir yaşam elde ederken, aynı zamanda gelecek olan müjdeli bir habere işaret etmektedir. Genel çerçevede Rüya sahibi için olumlu biçimde ele alınan ve yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Ailesi ile güzel bir yaşam süreceğine dair bir yorumlanan rüyalardan biridir.

 

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.