Rüyada Müezzin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Müezzin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Müezzin Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada müezzin görmek, hayırla yorumlanır. Rüyanızda kendinizin müezzin oluşunuzu görmek, iyiliğe ve hayra yorumlanır. Bir kimsenin rüyada kendisinin minareye çıkıp ezan oku­duğunu görmesi, hayra işaret eder. Bu rüya Hac aylarında (Hac mevsiminde) görülse, rüya sahibinin Hacca gideceği­ne işarettir şeklinde de yorumlanmıştır. Rüyada minareye çıkmak, hayra işaret olduğu gibi, minareden düştüğünü görmek de, şerre (kötülüğe) işarettir de­mişlerdir rüya yorumcuları. Bazılarına göre ise rüyasında minareye çıkmak, rüya sahibi için büyük mertebeye eriş­meye işaret ettiği gibi, düştüğünü görmek de ölüme (rüya sahibinin ölümüne) işarettir demişlerdir. Minareden indiği­ni görmek, zillete, hakir olmaya ve aşağılanmaya işarettir. Bazen rüyada müezzin görmek, nikâh memuruna, hapse çağırıcı bir kimseye, simsara yahut elçiye işâret eder.. Bazen rüyada ezan okuduğunu görmek, hırsızlığa işâret eder. Bir kadının rüyada minarede ezan okuduğu görmek, orayı câhil kimselerin istilâ etmelerine işâret eder. Rüyada vakitsiz ezan okunduğunu görmek de, orayı câhil kimselerin istilâ etmelerine işâret eder. nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.