Rüyada Operatör Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Operatör Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Operatör Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyanızda bir operatör görmek, mesleğinizde ba­şarılı olacağınıza işarettir şeklinde tabir olunur. Rüyanızda operatörü ameliyat yaparken görmek, eğer hastalığınız varsa, hastalığınızın iyileşeceğine işarettir. Kendinizi operatör olmuş görmeniz, yakınlarınızdan biri­nin hastalanacağına işaret şeklinde yorumlanır. Operatör olduğunuzu görmek, bir arkadaşınızın başarılarını ve yaşantısını kıskanmakta olduğunuza işaret sayılır. Kendinizi operatör olarak birini ameliyat ediyor görmeniz, hastanız varsa onun iyileşeceğine işaret şeklinde yorum­lanır veya beklediğiniz bir haber varsa onu hayırlı bir şe­kilde alacağınıza işaret olarak da tabir olunur. Rüyada operatör görmek, görenin hüzün ve kederden, hastalıktan kurtulacağına ve menfaat sağlayacağı bir adamla tanışacağına yorumlanır. Rüyada operatör görmek, hastalığa işârettir. Bazen de operatör görmek, işleri düzene koymaya işâret eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.