Rüyada Orak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Orak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Orak Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada orak görmek, Azrail'in evinize veya komşularınıza yakın olduğuna, yani bir ölüm olacağına işaret şeklinde tabir olunur. Orakçı görmek, fitneye işarettir. Orakçının yeşil ekin arasına girmesi o ekine afet gelmesine işaret eder. Rüyada orak görmek, kazanç ve rızk, doğru haber ve ömürle yorumlanır. Rüyada orak görmek, rızk ve kazanç aleti olarak tabir olunduğu için, orak rüyası, bol rızk elde etmeye işarettir. Rüyada orak görmek, rızka ve doğru habe­re, bazen de ömrünün sona ermesine yorulur.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.