Rüyada Şahin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Şahin Görmek Ne Demek? Şahin Kuşunun Saldırdığını Görmek

Rüyada Şahin Görmek Ne Demek? Şahin Kuşunun Saldırdığını Görmek isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyanızda gördüğünüz şahin kuşu, vefası olmayan kötü bir yöneticiye veya zâlim bir devlet başkanına işâret eder. Rüyada şahin kuşu görmek, yüksek bir memuriyete de işâret eder. Rüyada şahin görmek, mevki ve rütbenin yüksel­mesi, itibar ve şerefin artması ile yorumlanır. Şahin tuttuğunu gör­mek, bu servete konmaya işarettir. Tuttuğu şahini başkasına verme bir kazancı başkasına bırakmaya, birisinin şahinini almak, o kişiye vekalet etmeye veya ortak bir taahhüt veya ticarete başlamaya işaret eder. Tuttuğu şahini kaçırmak tüccarsa iflasa, memursa az­lolunmaya yorumlanır. Şahinle ava çıkmak kârlı bir işe teşebbüse, şahini vurmak yaralanmış ise hastalanmaya,ölmüş ise ölüme işaret sayılır. Şahin eti yemek, ümit edilmedik bir servete sahip olmaya yorumlanır. Kişinin rüyada bir şahin kuşu görmesi, makam ve mevkiin yükselmesine işarettir. Çünkü şahin kuşları yüksekten yüksekten uçar denilmiştir. Rüyada şahin kuşu tuttuğunu görmek, yüksek mevk'ye, makam ve izzete işâret eder. Rüyada elinden şahin kuşunun uçtuğunu görmek, makam ve mevkisini kaybedeceğine işârettir. Rüyada kendisini şahin kuşu olmuş gör­mek, bir şehre vali olmaya işâret eder. Rüyada şahin eti yediğini görmek, kudret ve kuvvete, mal ve menfaate işâret eder. Cafer-i Sadık (r.a.)'ın yorumu Kişinin rüyasında ehlileşti­rilmiş şahin kuşu görmesi, beş cihetten birine işaretle yo­rumlanır: Sevinç ve feraha işaretle, Müjdeye veya müjdeli bir habere işaretle, Murada ermeye, arzusuna kavuşmaya işaretle, Mal sahibi olmaya işaretle, Sözünün geçerli olmasına işaretle.

Farklı Bir Rüya Yorumcusuna Göre;

Rüyada şahin görmek kötü bir yöneticiye işaret etmektedir. Bazı yorumculara göre rüyada şahin görmenin anlamı rütbe ya da mevkiinin yükselmesi anlamındadır. Bu kişilerin konumu yükselecek ve itibarları da artacaktır. Rüyada şahin görmek ne demek ve şahin kuşunun saldırdığını görmenin anlamı nedir sizin için derledik.

Rüyada şahin kuşu görmek vefası olmayan bir yönetici anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi her şeye rağmen kariyerinde yükselecek şeklinde yorumlanması da mümkündür. 

Rüyada Şahin Görmek Ne Demek?

Rüyasında şahin gören kişiler yükselecek ve daha iyi yerlere gelecek demektir. Şahin rüyada görüldüğü zaman büyüklüğün, liderliğin ya da güç ve itibarın geleceğine işarettir. Rüya sahibi eğer rüyasında şahini görürse başarılı olacak ve kariyerinde iyi yerlere gelecek demektir. Şahin rüyası komutanlık, mal, nimet ya da makam anlamlarına da gelir.

Rüyasında beyaz şahin gören kişiler kısa süre içinde yükselecek ve işinde iyi yerlere gelecek demektir. Rüyada elinde bir şahin tuttuğunu gören kişiler itibarlı olurlar. Yüksek bir memuriyet anlamına gelen şahin yükselmek demektir. Çünkü şahinler yüksekten uçar ve rüyada görülmesi de yükselme demektir.

Şahin Kuşunun Saldırdığını Görmek

Kişi eğer rüyasında şahin kuşunun uçtuğunu görürse bu makamının yükselmesi demektir çünkü şahinler yüksekten uçan kuşlardır. Rüyada şahin kuşunun saldırdığını görmek çile ve sıkıntıların sonuna gelmek demektir. Kişi iyi yerlerde ve iyi imkanlarda yaşamaya başlayacak şeklinde yorumlanması da mümkündür. Rüya sahibi eğer genç bir kadın ise sabırlı olmalı ve elindeki imkanları da iyi kullanmalıdır.

Rüyada şahin saldırması gören kişiler bekar ya da boşanmış kimselerde yeniden evlenecek demektir. Eğer bir haksızlığa uğramışlarsa kişiler hak ettiklerini bulacaklar ve bu haksızlığın hesabını sorma imkanı da bulacaklardır. Rüyada şahin saldırması olumlu yorumlanan rüyalardandır. 

 

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.