Rüyada Salih Kimse Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Salih Kimse Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Salih Kimse Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Ölmüş olan sâlih kimselerin bazısını bir şehirde sağ olarak görmek, o şehir halkının ucuzluk ve bolluğa nâil olarak darlıktan kurtulmalarına, onların valilerinin âdil olmasına ve reislerinin halinin ıslahına işârettir. Bir kimsenin rüyada bilinen sâlihlerden bazısına dönüştüğünü görmesi, o kimsenin rüyada gördüğü kimsenin mertebesi miktarın- ca dünyanın gam ve kederlerinin kendisine isabet etmesine, sonra muradına nâil olmasına işâret eder. Rüyada Allah'ın (c.c.) sevdiği kimseleri veya onlardan birisini görmek, açtıkları iyi yolun devam etmesine işârettir. Bir kimse rüyada bilinen ve tanınan bazı sâlih kimselere dönüştüğünü görse, onların gidişatında ve karşılaştıkları üzüntü ve kederde onlara halef olur ve onların ınertebesince o kimseye dünyanın bazı keder ve vahşeti isabet eder, sonra düşmanlarına galip gelir. Bir kimse rüyada ölmüş bazı sâlih kimselerin bir şehirde sağ olduğunu görse, o şehir halkının kavuşacağı bolluğa, sevince, valilerinden görecekleri adalete ve başkalarının tutumunun iyi olacağına işârettir. nbsp;salih

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.