Rüyada Satranç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Satranç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Satranç Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada satranç görmek, şeref ve itibar ile yorumlanır. Satranç oynadığınızı ve kazandığınızı görmek, bir meselede galip gelmeye, bekarlar için iyi bir evliliğe işaret eder. Oyunu kaybettiğini görmek, hayal kırıklığına ve bir alışverişte zarar etmeye işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyada satranç görmek, batıl şeyleri temsilen yorumlanır. Rüyasında aralarında dargınlık bulunan bir düşmanı ile satranç oynadığını ve kazandığını gören kişi, davasını kazanır. Başka bir yoruma göre ise aslı olmayan bir yalana inanacağına işarettir. Yine birileriyle satranç oynadığını gören, batıl düşüncelerini terk eder batılı galebe çalarak üstünlük sağlar denmiştir. İbn-i Şirin'in yorumu: Bir kimsenin rüyada satranç görmesi ve oynaması, iftira ve batıl sözlere işarettir demiştir. Rüyasında satranç oynadığını görmek, rüya sahibinin adi, değersiz bir düşmanı olduğuna işarettir demiştir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.