Rüyada Utandığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Utandığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Utandığını Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyasında iyi ve güzel bir sebepten dolayı utandığını görmek, muradına erişmeye, arzusuna kavuşmaya işarettir. Kötü bir sebepten, kötü bir işten dolayı utandığını görmek, bunun tersinedir. İmam-ı Nablusi'nin yorumu: Rüyasında Cenab-ı Allah'tan utandığını veya kötü bir iş yapmaktan kendisini engellediğini gören bir kimsenin imanı kat kat artar, rızkı çoğalır, çoğalacağına işarettir. Nablusi hazretleri, bu rüyayı bazen da şöyle yorumlamıştır. Rüya sahibi günahkar biri ise, hi­dayete erer ve tövbe eder, edeceğine işarettir. Kafir biri ise, müslüman olacağına işaret eder şeklinde yorumlamıştır. nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.