Rüyada Yüklenmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yüklenmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yüklenmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Bir kimse, rüyasında bir ölüyü arkasına yükle­ndiğini görse, bu rüyası onun ölmüş bir adamın ailesinin bakım ve geçimini, ihtiyaçlarını üzerine alarak yardımcı olacağına işaret olarak yorumlanır. Bir kimse rüyasında diri (yaşayan) bir adamı kendi arkası­na aldığını veya onun gelip arkasına bindiğini görse, bu onun (arkasına binenin) geçimini ve ihtiyaçlarını karşıla­mayı üzerine alır veya o kimse yüzünden bir sıkıntıya dü­şer şeklinde yorumlanır. Rüyasında ticaret malını arkasına yüklendiğini görmek, borçlanacağına işaret olarak yorumlanır. Rüyasında arkasına odun yüklendiğini görmek, dedikodu ve iftiraya uğrayacağına veya kendisinin dedikodu yapa­cağına, gıybet ve yalan şeyler söyleyeceğine işarettir. Rüyasında kendisinin herhangi bir yükü yüklenip taşıyormuş olduğunu görmek, yüksek bir mertebeye erişeceğine işarettir. Bazen de yük taşıdığını görmek, kendisinden emin olmaya ve kuvvetli olduğuna işaretle yorumlanır. Rüyasında boynunda veya omuzu üzerinde yük taşıdığını görmek, günah işlediğine yorumlanır. Rüyasında yeni doğan bir çocuğu yüklendiğini görmek, ço­cuk için rahatlığa, yüklenen için de zahmet ve meşakkate düşeceğine işaret olarak yorumlanır. Rüyasında ağır bir yük yüklendiğini görmek, huysuz ve ge­çimsiz bir komşusundan eziyet ve rahatsızlık göreceğine işaret olarak yorumlanır. Bir kadın rüyasında ağır bir yük yüklendiğini görse, bu onun hamileliğine veya kocasının yaramazlığına işarettir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.