Rüyada Zeberced Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zeberced Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zeberced Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada zeberced taşı görmek, helal mala işarettir. Rüyasında zeberced taşı gören kimse, helal kazanılmış bir mala kavuşur ve kendisinin de temiz bir kimse olduğuna işaret olarak yorumlanır. Rüyada zümrüde benzeyen bu değerli taşı görmek dindar, akıllı, cesaret ehli ve asil kimseye, doğru söze, temiz ve helal mala delâlet eder. Rüyasında bir zeberced taşı bulduğunu gören kimsenin eli­ne helal para ve helal kazanılmış bir mal geçer, şeklinde tabir edilir. Bir kimse, rüyasında kendisine ait olan bir Zeberced taşını kaybetmiş olduğunu görse, bu rüyası, onun (rüya sahibinin) kendi malından zarar göreceğine (yani malen, maddeten za­rar göreceğine) işaret olarak yorumlanır. Bir kadın, rüyasında bir erkeğin kendisine (kadına) Zeber­ced taşlı bir ziynet eşyası (mücevher) hediye etmiş olduğu­nu görse, o (rüyayı gören kadın), kendisine hediye veren er­kekle evleneceğine işarettir şeklinde tabir olunur. nbsp; nbsp; nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.