Dekorasyon Şeffaf ve siyah LivingColors’a yeni üç özel tasarım

Şeffaf ve siyah LivingColors’a yeni üç özel tasarım

10.03.2011 - 14:14 | Son Güncellenme:

Philips, tüm dünyada büyük beğeni toplayan LivingColors serisine yepyeni ürünler ekleyerek tüketicilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Şeffaf ve siyah LivingColors’a yeni üç özel tasarım

16 milyon farklı renk seçeneği ve yüzde 50 daha fazla ışık miktarı ile yeni armatürler içeren LivingColors serisi, dizaynı ve fonksiyonunda yapılan değişikliklerle evlere modern bir hava katarken bir yandan da mekanlarınızı canlı renklere boyuyor.

Haberin Devamı



Şeffaf ve siyah LivingColors’a yeni üç özel tasarım


Kendi stilini yaratmaktan hoşlananlar için tasarlanan LivingColors’ın LED aksesuar ürünlerinin ilgi çeken kumandalı şeffaf ve siyah modeline, iç mekan dizaynındaki en son gelişmeleri yansıtan çiçekli, antrasit gri ve buz beyazı olmak üzere yeni üç özel tasarım ekleniyor. Bu yeni renklere ek olarak, güçlü ikinci nesil LivingColors LED teknolojisi yüzde 50 daha fazla ışık üretiyor. Ayrıca ışık yoğunluğunu ve renk değişim hızını isteğinize göre ayarlamanıza imkan sağlıyor.
Uzaktan kumandası ile birden çok LivingColors’ı aynı anda kontrol etmeyi mümkün kılan ürünün, kumandasız küçük modellerinde ise beyaz ve siyah renklere ilave yeni altın, gümüş ve parlak gri renk seçenekleri bulunuyor.

Haberin Devamı



Yeni LivingColors armatürler



İç mekanlarda şaşırtıcı efektler elde etmeyi sağlayan LivingColors, yüksekliği ve eğimi ayarlanabilen yeni armatürleri ile yerdeki, masadaki ya da raflardaki geleneksel yerlerinden kurtularak yepyeni alanlarda hayat buluyor. Ambiyans yaratırken sınırsız özgürlük sağlayan ürünler, duvarda, tavanda ya da ayaklı standı sayesinde oturma alanlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Kullanıcıların yaşam ortamlarını kişiselleştirmesini kolaylaştıran bir fonksiyonellik ve esneklik dengesi gözetilerek geliştirilen yeni armatürler arasında kısa ve uzun lambader, bir duvar ve bir de tavan lambası bulunuyor.


Philips LivingColors ürünlerine Philips shoplar, elektro marketler ve yetkili bayilerden sahip olabilirsiniz.

Yazarlar