Yaşam Soba kurbanları bagajda taşındı

Soba kurbanları bagajda taşındı

17.11.2009 - 01:09 | Son Güncellenme:

Ümraniye’de sobadan zehirlenen 54 yaşındaki Vahide Kepkin ve 4 torunu toprağa verildi. Kılınan namaz sonrası cenaze arabaları gelmeyince Kepkin’le 4 torunu minibüs tepesine ve otomobil bagajına konarak mezarlığa taşındı!

Soba kurbanları bagajda taşındı

Ümraniye Esenşehir Mahallesi’nde önceki gün sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen 54 yaşındaki babaanne Vahide Kepkin ile torunları Sevda Kepkin (15), Nihat Kepkin (8), Abdullah Kepkin (10) ve Mahsun Kepkin’in (8) cenazeleri dün Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Ümraniye’de Ömer Faruk Darende Camii’ne getirildi.

Akrabalardan teselli

Siirt’e akrabalarının düğününe gittiği için oğlu Mahsun Gerçekli’yi anneannesine bırakan Cem Gerçekli gözyaşlarına boğulurken, acılı babayı akrabaları teselli etmeye çalıştı.
Cami avlusuna dizilen beş cenaze için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Hayatını kaybeden çocukların okul arkadaşları da saf tutarak arkadaşlarını son yolculuklarına uğurladı.

Vatandaşlar tepkili
Tabutlar mezarlığa götürülmek için omuzlara alınarak cenaze araçlarına konulmak istendi. Dışarıda cenaze aracı olmadığını gören aileler, beş tabutu minibüs tepesine ve otomobil bagajına yükledi. Cenaze araçlarının gelmediğini söyleyen vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Cenazeler Ferhatpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yazarlar