Güzellik Sobaya dönüş başlıyor

Sobaya dönüş başlıyor

30.01.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ekonomik koşulların giderek zorlaşması evin tamamını ısıtmayı lükse dönüştürdü. Bu kış sobaların yıldızı yeniden parlayacak

Sobaya dönüş başlıyor

Nur DAŞAR

Sobaya dönüş başlıyor

Çeşit çeşit ısıtma yönteminin içinde en pratik ve ekonomik olanlar şüphesiz sobalar. Hele de şu günlerde içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar gözönüne alınırsa evin tamamını ısıtmak tam anlamıyla bir lüks. Bu noktada imdada teknolojinin nimetlerinden yararlanılarak tasarlanmış, son derece modern ve ekonomik sobalar yetişiyor. Hem görüntüleri hem işlevleriyle modern ev anlayışı içinde yerini almaya hazırlanan sobalar bu kış onlarca değişik seçenekle evlerimizin baş köşesinde yerlerini almaya hazır. Bu kış güvenli, temiz ve ucuza ısınmak istiyorsanız size de uygun bir soba mutlaka var.
Fakir
Ünlü Alman markası Fakir, ihtiyaca uygun üretilen değişik büyüklük ve ısıtma kapasitesindeki radyatörleri ve fanlı ısıtıcılarıyla ısınma sorununa pratik çözümler getiriyor. Elektrikle çalışan zaman ayarlı ısıtıcılar iki değişik model seçeneğiyle piyasaya sunulurken radyatörlerde oldukça fazla seçenek var.
Fiyatlar
9 dil standart radyatör 115 milyon lira
9 dil fanlı radyatör 136 milyon lira
12 dil standart radyatör 130 milyon lira
12 dil uzaktan kumandalı radyatör 202.5 milyon lira
Hobby zaman ayarlı ısıtıcı 72.5 milyon lira

Silver
'Sıcak dünyalar kurar’ sloganıyla yola çıkan Silver, son teknolojiye uygun dizayn edilen katı yakıt sobalarıyla size sorunsuz ve ekonomik ısınma imkânı sunuyor. Kovalı, camlı ve tuğlalı olmak üzere değişik seçeneklerle üretilen sobalar estetik görüntüsüyle de dikkati çekiyor. Silver’de buharlı kuartz soba, katalitik soba ve radyan soba başta olmak üzere birçok seçenek de mevcut.
Fiyatlar
Standart turbo soba 157 milyon lira
Yuvarlak kovalı dirsekli soba 64 milyon lira
Majolik kovalı alttan havalı 122.5 milyon lira
Camlı tuğlalı soba 270 milyon lira
Katalitik 76 milyon lira
Radyan 76 milyon lira

Baymak
Isıtma sektörünün önde gelen kuruluşlarından Baymak; doğalgaz, LPG ve kuartz soba ürünlerinde yaptığı değişimle kışa sıkı bir giriş yaptı. Doğalgaz ve LPG sobasında değişik seçeneklerle müşterilerine alternatifler yaratan firma, modern görünümlü sobalarla sağlıklı ve temiz ısınma imkânı sunuyor.
Fiyatlar
Doğalgaz sobası 212.5 milyon lira
LPG sobası 213 milyon lira
Fanlı LPG sobası 230 milyon lira
Hermetik LPG sobası 233 milyon lira
Hermetik doğalgaz sobası 232 milyon lira
Maksi kuartz soba 38 milyon lira
Pratik kuartz soba 15 milyon lira

Luxell
Luxell’in 'Millenium Sobaları’ adı altında satışa sunduğu konvektör ve sobalar kış soğuğuna pratik çözümler sunuyor. Duvara monte edilme özelliğine sahip konvektörle ve emniyetli, çevre dostu sobalar ekonomik kullanım imkânı, modern dizaynları ve sahip oldukları daha birçok özellikle bu kış ve diğer kışlar evlerimizi ısıtacak.
Fiyatlar
LX 2900 konvektör 56 milyon lira
LX 2910 konvektör 70 milyon lira
LX 2800 soba 87 milyon lira

Simfer - Ender
Katı yakıtla çalışan sobalara yepyeni bir anlayış getiren Simfer, emniyetli ve estetik görünümlü ürünleriyle dikkat çekiyor. Yakıt sarfiyatını önleyen ve kullanımı çok pratik olan Simfer ve Ender sobalar, mekânlarınıza sıcaklığın yanı sıra yepyeni bir görünüm kazandıracak. Peşin alımlarda yüzde 25 indirim uygulanıyor.
Fiyatlar
Simfer kovalı soba 82 milyon lira
Simfer yuvarlak kovalı soba 61.5 milyon lira
Ender çift kapaklı soba 140 milyon lira
Salon camlı çift kapaklı soba 127 milyon lira
Tuğlalı kuzine soba 137 milyon lira
Döküm kuzine soba 150 milyon lira

ECA
Yılların verdiği tecrübe ve güvenle müşterilerine her zaman yenilikler ve değişik seçenekler sunan ECA Isı Grubu, geliştirilen yeni döküm doğalgaz sobası ve şömine tipi doğalgaz - LPG sobasıyla size sıcacık mekânlar vaat ediyor. Estetik görünümleriyle evinizin şıklığını tamamlayan sobalar, gaz sızmasını önleyen güvenlik sistemine sahipler ve yakıtı tasarruflu kullanıyorlar. ECA Isı Grubu, modern ve pratik sobalarıyla her mekâna uygun çözümler sunuyor.
Fiyatlar
Şömine tipi doğalgaz sobası 409 milyon lira
Döküm doğalgaz sobası 385 milyon lira

Yazarlar