Tatil Tatil ve yaşam kasabası İksir Resort Town

Tatil ve yaşam kasabası İksir Resort Town

14.04.2015 - 14:29 | Son Güncellenme:

Unutamayacağınız bir tatil deneyimi Kastamonu Daday’da sizleri bekliyor.

Tatil ve yaşam kasabası İksir Resort Town

Unutamayacağınız bir tatil deneyimi Kastamonu Daday’da sizleri bekliyor. Tatil ve Yaşam Kasabası İksir Resort Town, şehir hayatının koşturmasına kısa bir mola vermek, doğanın kalbine eşsiz bir yolculuk yapmak isteyenleri Daday’ın el değmemiş, bereketli topraklarına bekliyor.

Haberin Devamı

Doğanın İçinde Spa Deneyimi

İksir Resort Town her gün yeniden doğmanın, yenilenmenin ve gençleşmenin iksirini içerisinde bulunan Su Spa ile sizlere sunuyor. Türk Hamamı, Spa Merkezi, Sauna, Fitness Salonu ve Yüzme Havuzu, günün 24 saati hizmet veriyor.

Net 160 m2 alana sahip ve 350 m2'lik platforma kurulu, yanları açılan yüzme havuzu, güneş enerjisi destekli ısıtma sistemiyle öne çıkıyor. 300m2'lik bir alanda sıcaklık, ılıklık bölümleri, mermer işlemeleri, mermer kurnaları ve göbek taşı ile geleneksel Türk Hamamı'nın bütün özelliklerini taşıyan İksir Resort Town Su Spa Merkezi’nde kese-köpük masajı yaptırarak enerjinizi yeniden kazanabilir, sauna ve şok duşu ile hayata verdiğiniz bu kısa bir molada yeniden doğabilirsiniz. Jakuzi odası ve tek kişilik masaj odalarında, arındırıcı masaj türleriyle stresli bir kışı geride bırakabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tatilin spordan ayrı düşünülmemesi gerektiğini düşünen İksir Resort Town sizler için ahşap olarak dizayn ettirdiği fitness salonunda bisiklet, koşu bandı, ağırlık, atlama ipi, çok fonksiyonlu ağırlık kaldırma aleti, pilates topu, yoga matları ile hem formunuzu düşünüyor hem de dört mevsim canlı kalmanızın sırrını sizlere sunuyor. Tatilin sağlıklı yaşama katkı ve yeni kazanımlar olduğunu düşünenler için İksir Resort Town tüm olanaklarıyla sizleri bekliyor.

İksir Hanım Çiftliği’nde Kendi Mahsulünüzü Yetiştirin

İksir Hanım Çiftliği’nde yetişen doğal ürünlerle kahvaltı yapmanın keyfine varırken aynı zamanda hobi bahçesinde kendi mahsulünüzü yetiştirme tecrübesini tadabilirsiniz. Ektiğiniz bu ürünler evinize döndüğünüzde sizlere teslim edilmek üzere otel tarafından muhafaza ediliyor ve sizlere gönderiliyor. Aynı zamanda Kastamonu’nun mevsiminde yetiştirilmiş, tamamen doğal ürünlerini, oluşturdukları e-ticaret sitesi kastamonudogalurunler.com ‘dan istediğiniz zaman sipariş edebilirsiniz.

Binicilik Sporunu Tanımanız ve Sevmeniz Adına Harika Bir Tatil Sizleri Bekliyor

İksir Resort Town Daday Binicilik Tesisleri'nde binicilere ve binici adaylarına her türlü iklim koşullarında, amaca uygun atlar ve antrenörler ile verilebilen eğitim; binicilik sporunu tanımanız, sevmeniz ve bir yaşam biçimine dönüştürmenize olanak sağlıyor.

Haberin Devamı

1200 m2 kapalı, 1750 m2 açık manejlerde profesyonel eğiticiler eşliğinde Bulgar, İngiliz ve Arap atlarıyla düz koşu, konkurhipik, dresaj ve lonj eğitimi alabilir, doğanın içinde vakit geçirirken hem yeni bir spor deneyimi elde edebilir hem de şehirden uzaklaşmanın keyfine varabilirsiniz.

Nasıl Ulaşabilirim?

Kastamonu Daday’da bulunan yaşam kasabasına ulaşım artık daha kolay.

Kış sezonu nedeniyle azalan uçuşlar, baharın gelmesiyle birlikte eski düzenine dönüyor. Sadece Atatürk Havalimanı’ndan değil Sabiha Gökçen’den de uçuşların başlaması için çalışmaları başlatan Türk Hava yolları, Kastamonu turizminin ve ulaşımının canlanması için destek sağlıyor. Artık Kastamonu’dan alınan bir biletle dünyanın 108 ülkesine ve 264 noktaya gitmek mümkün.