Geri Dön

Vedat Milor'un web sitesi yayında!

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız yazıları, üyelere özel tavsiyeleri ve eğitim videoları ile Vedat Milor'un sitesi yayında...

Vedat Milor'un web sitesi yayında!

Milliyet yazarı ve NTV'de Tadı Damağımda programını yapan Vedat Milor'un sitesinde başka hiçbir yerde bulamayacağınız yazıları, üyelere özel tavsiyeleri ve eğitim videolarını bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sitede şarap konusunda video yardımı ile eğitim verilecek. Zeytinyağı, şarap, ekmek, su ve kahve gibi çeşitli ürünler okuyucuların da katılabileceği kör tadımlarda değerlendirilecek. Vedat Milor'un Milliyet gazetesindeki yazıları ve NTV Tadı Damağımda programındaki lokantalar üzerine düşündükleri okuyucular tarafindan eleştirilebilecek. Vedat Milor yurtiçi ve yurt dışı gezi deneylerini bu sitede okuyucular ile paylaşacak. Okuyucular "editörün seçtikleri" bölümünde gastronomik konularla ilgili yazılarını yayımlayabilecekler.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber