Stil Victoria Beckham Dünyası

Victoria Beckham Dünyası

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

12 Şubat günü New York Moda Haftası kapsamında gerçekleştirdiği sekizinci defilesi ile koleksiyonunu sunan Victoria Beckham, oluşturduğu tarz ile moda dünyasındaki tasarımcı kişiliğini her geçen gün güçlendiriyor!..

Victoria Beckham Dünyası

Anna Wintour ve David Beckham’ın en önden izlediği defile, Beckham’ın çantalarından birine verdiği, kızının ismi olan Harper’ın da backstage’te olmasıyla , mükemmel bir aile tablosu çizdi. 2012 sonbaharı için günlük ama bir o kadar da elegant parçalar hazırlayan tasarımcı, kendi tarzına uygun bir koleksiyon hazırladığını belirtiyor.

Haberin Devamı

Askeri çizgilerden ve beysbol uniformalarından ilham alarak oluşturduğu yirmi iki parçalık bir koleksiyon sundu. Günlük hayatından ve çevresindeki insanların giyim tarzından etkilendiğini belirten Victoria Beckham, David Beckham’ın kullandığı Stephen Jones tarafından hazırlanan sivri bereleri de koleksiyonunda sundu.

Victoria Beckham Dünyası

Hazırladığı vücuda oturan, feminen görünümlü kıyafetler ile birbirinden şık ve seksi kıyafetler sunan Beckham koleksiyonu ile; apoletler, altın düğmeler, trençkotlar, iki kere dolamalı deri ince kemerler, kabanlar, renkli yaka ve fermuar detaylı diz altı elbiseler, kloş ve çapraz sırt bantlı mini elbiseler ve clutch ile büyük çantalardan oluşan koleksiyonu, yalın silüetler ile keskin çizgilerin muhteşem birlikteliği olarak tanımlayabiliriz.

Haberin Devamı

Victoria Beckham’ı her zaman gördüğümüz yüksek topuklu stilettoların aksine biker botlar ve beyzbolcuların kullandığı tarz yun çoraplarla podyuma çıkan modeller, kobalt,haki, bej, kırmızı, gri ve siyah renklerle oluşturulmuş parçalarla spor bir şıklık içindeydi.

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar