Editörün Seçtikleri Yeni Kale Elektronik Güvenlik Kilitleriyle Teknolojik Devrim

Yeni Kale Elektronik Güvenlik Kilitleriyle Teknolojik Devrim

26.07.2011 - 15:26 | Son Güncellenme:

Elektronik Kilit Sistemleri ve uyguladığı projelerle alanında lider olan Kale Kilit Diş Ticaret A.Ş., yüksek güvenlik gerektiren her alanda mevcut mekanik kilit mekanizmalarını bloke eden yeni ürün grubu olan Kale Elektronik Güvenlik Kilitleri’ni pazara sundu.

Yeni Kale Elektronik Güvenlik Kilitleriyle Teknolojik Devrim

Yeni Kale Elektronik Güvenlik Kilitleri’yle, yüksek güvenlik gerektiren her alan kontrol edilebiliyor, yönetilebiliyor ve rapor alınabiliyor. Kale Elektronik Güvenlik Kilitleri bankaların ATM kasaları, merkez kasaları, kasa dairesi kapıları, emanet kasaları ve gizli evrak dolaplarında, para ve kıymetli evrak taşıyıcı şirketlerin nakil araçlarında, zırhlı araç kapılarında ve kuyumcu kasalarının yanı sıra, her türlü bireysel ve ticari kasalarda (silah, kıymetli evrak, para kasası gibi) kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

Tüketicilere oldukça geniş bir kullanım alanı sunan Kale Elektronik Güvenlik Kilitleri ayrıca AVM’lerde, emanet kasalarında, cezaevi kapılarında, tutuklu veya hükümlü nakil araçlarının kapılarında, askeriye, emniyet gibi kuruluşların kripto/kriminal oda kapılarında ve para çekmecelerinde de (özellikle zincir marketlerin yazar kasa çekmecelerinde) güvenli kullanım olanağı sağlıyor.

Kale Kilit Dış Ticaret’ten rapor veren, uzaktan kontrol edilebilir ve yüksek güvenlikli ürünler

Kale Elektronik Güvenlik Kilitleri, tüketicilere oldukça önemli kullanım avantajları sunuyor. Toplam 11 çeşit üründen oluşan Elektronik Güvenlik Kilitleri’yle mekâna ve kullanım alanına bağlı olarak her türlü üst seviye güvenlik senaryoları gerçekleştiriliyor. Yüksek güvenlik sağlayan ürünler kullanıcı tarafından süre bazında yönetilebiliyor.

Haberin Devamı

Ürün üzerinden online ya da offline pozisyonlarda veya uzaktan kontrol sağlanabiliyor ve raporlama alınabiliyor. Ürün üzerinden Elektronik Güvenlik Kilitleri genel olarak; şifre paneli veya parmak izi okuyucu ünite ve iç kilit mekanizmasından oluşuyor. İç kilit mekanizması her bir kilit için sadece kendi şifre paneli veya parmak izi okuyucu üniteyle eşlenik olarak üretiliyor. Bu durum güvenliği bir kat daha artırıyor. Kullanıcı kodları ile yetkilendirmeler ve zaman tanımlamaları sistemi, güvenlik seviyesini üst düzeye taşıyarak tercih edenlerin ne kadar doğru bir karar verdiğini kanıtlıyor.

Kale Kilit Dış Ticaret’ten kurulum ve servis hizmetleri

Güvenlik kilitlerinin montajı, kurulumu ve servis hizmetleri Kale’nin yetkili teknik ekipleri veya yetki verdiği teknik servislerince gerçekleştiriliyor. Ürün ve sistemlerin kullanımı ve bakımlarıyla ilgili gerekli eğitimler aynı yetkililer tarafından veriliyor. Ürünler iki yıllık yasal garanti yükümlülükleri ile beraber satışa sunuluyor.

Yazarlar