Stil Yeni Markalar Yeni Renkler

Yeni Markalar Yeni Renkler

24.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türkiyede seçkin mağazaların sattığı markaları ülkemizde getiren ve yaptığı marka temsilciklerinle, Modazon’un dikkat çeken röportajlarından birini gerçekleştirdiğimiz Ceylan Onay ile Moda’daki atölyesinde buluşalarak, çalışmalarını sürdürdüğü markaların yeni koleksiyonlarını sizler için inceledik!..

Yeni Markalar Yeni Renkler

Atölyesinde Won Hundred, Happiness, Department Five, Loopie Love, Jets, Archie Grand, AIAIAI ve Kokoon gibi markaların koleksiyonlarını hem yurtiçinden hem de yurtdışından buyerlara sunan Onay, Türkiye’ye marka temsilciliği anlayışını getiren ilk isimlerden biri. Daha önce yüksek segmentli hedef kitlelerine hitap eden markalarda buyerlık yapan Onay, sektörün bu alandaki ihtiyacına yönelik çalışarak, farklı markaların Türk tüketicisiyle başarılı bir şekilde buluşmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

Yeni Markalar Yeni Renkler

Markaların 2012 ilkbahar/yaz koleksiyonlarını teker teker piyasaya sürdüğü bugünlerde biz de sizler için , C79 atölyesinde Won Hundred, Department Five, Happiness, Loopie Love ve Jets markalarınının yeni ürünlerini inceledik.

İpek elbiseler, tulumlar, sezonun hit trendi olan kalem etekler ve erkekler için military tarzı ceket ve botlar hazırlayan Won Hundred’ın sonbahar için tasarladığı ürünlerini , Harvey Nichols ve Beymenler’de bulmanız mümkün.

Yeni Markalar Yeni Renkler

Erkekler için kadife ceketler, military tarzı ceketler, renkli kadife pantolonlar, askılı erkek pantolonlar, düğme ve yaka detaylı ceketleri ile trend alarmı veren Department 5 ürünlerini, Harvey Nichols ve Beymen’lerde bulabilirsiniz.

Yeni Markalar Yeni Renkler

Neon renkteki tshirtler, renkli saçaklı bluzlar, mini şort ve sweaterler ile 2012 yazı için spor parçalar hazırlayan Happiness’ın eğlenceli ürünlerini Harvey Nichols, Lastik Pabuç ve Brandroom mağazalarında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni Markalar Yeni Renkler

Kalp ve yıldız materyallerinle hazırlanmış bileklik, kolye ve yüzüklerine bayıldığımız Loopie Love ise 2012 yaz koleksiyonu ile yine bayılacağınız sade ama şık tasarımlarını Beymen mağazalarında bulabilirsiniz.

Yeni Markalar Yeni Renkler

Vintage bikini ve mayolar ile 1950’lerin modasını sevenlere yönelik üretim yapan Jets’in çiçek desenli ve pöti kareli deniz kıyafetlerine İstinye Park Beymen mağazasında bulabilirsiniz.

Yeni Markalar Yeni Renkler

C79 bünyesinde Ceylan Onay’ın temsilciklerini yaptığı markaların ürünlerini www.c-79.com adresinden ayrıntılı olarak inceleyebilir, www.facebook.com/c79agency ve www.twitter.com/c79agency üzerinden gerçekleştirilen sosyal medya yarışmalarına katılıp, hediyeler kazanabilirsiniz.

Yazı; Modazon.com/Selin Çetinkaya

Fotoğraflar; Modazon.com / İlknur Şener

Yazarlar