Genel Sağlık Zayıflamak için son çare mi?

Zayıflamak için son çare mi?

27.12.2013 - 16:30 | Son Güncellenme:

Zayıflamak, fit görünmek, şık giyinmek ve ideal bedene sahip olmak günümüz insanının adeta olmazsa olmazı.

Zayıflamak için son çare mi

Bununla birlikte azalan hareket, hormonlu, GDO’lu besin tüketimi, bol kalorili ve yağlı öğünler, yüksek alkol ve sigara tüketimi çağdaş insanı günden güne obezitenin tuzağına çekmekte

Haberin Devamı


Uzun ve acı dolu diyet ve spor rejimlerinin faydasızlığı insanları umutsuzluğa sürüklerken, güçlükle verilen kiloların tekrar, hızla ve misli ile alınması diyetisyenler ve uzmanlar arasında şaşkınlık yaratıyor


Pekala; bıktıran diyetler ve spor salonlarına dökülen binlerce liradan, içilen onca ilaçtan umduğunu bulamayanlar için hiç umut yok mu?
Aslında zayıflamak isteyenler için son çare gerçekten de ; İstanbul’da yeşillikler içerisinde muhteşem bir doğada geçirilecek bir hafta kadar uzakta mı?


Neuroplastisite ve Epigenetizm kavramlarını Türkiye ile tanıştıran Neuro Naturel Body Uzmanı Deniz EGECE’nin geliştirdiği inanılmaz yöntem, kalıcı olarak zayıflamak isteyen kilolu ve obezlere yepyeni bir umut oldu.

Haberin Devamı


İnsanlara umut olan Deniz EGECE’nin hikayesi ise bir hayli ilginç.


35 yaşına kadar çok başarılı bir işadamı olan Deniz EGECE, yeni doğan ikizlerinden oğlunun umutsuz rahatsızlıkları nedeni ile her şeyini Türkiye’de bırakarak Almanya’nın Goethe Unuversitat tedavi görmekte olan çocuklarının yanına gider. Tedaviyi sürdüren doktorlar, çocuğunun yaşamından umut kesildiğini, yaşamalarının mucize olacağını ve her an ölüme hazırlıklı olmaları gerektiğini söylerler. Bu acılı ve uzun tedavi sürecinde çocuğunun yanında geçiren EGECE, umudunu asla kaybetmez. Binlerce kaynaktan yepyeni bilgilere ulaşır, yüzlerce kitap ve kaynak tarar. Klasik tıbbın çare yok dediği kabusu, yeni yeni keşfetmeye başladığı bilgiler ışığında geliştirdiği yöntem ile yenerek ilk mucizesine imza atar.


Böylelikle çocuklarının hayatı için çıktığı bu yolculuk, tüm insanlığın ortak faydası için büyük bir serüvenin başlangıcını olur.
Kişisel Gelişim, Quantum fizik, biyoloji, Viroloji, Neuplastisiti, Kimya, Anatomi, Astrofizik, Psikoloji, Felsefe, Antropoloji, Bilimsel Düşünce, Davranış Bilimleri, İslamiyet, Dünya Dinleri ve Parapsikoloji gibi dallarda 20 senesini araştırma ve gözlemle geçiren EGECE, Uzakdoğu, Avrupa ve Amerika’da yoga, yoga teraphy, kontaplasyon, pilates, NLP, hipnoz, hipnomeditasyon, meditasyon, fotografik hafıza, ses ve ışık terapisi, ayurveda, hızlı okuma, reiki, feng shui, biyo enerji ve beden dili eğitimleri aldı. 2009 yılında ise Harvard Üniversitesinde NYFA’ de Subliminal (Bilinçaltı) Görüntü teknolojisi eğitimleri alır, konu ile ilgili ders kitapları yazar.

Haberin Devamı


50’den fazla ülkeye yapılan yüzlerce seyahat, alınan farklı eğitimler, araştırılmış binlerce kaynak ve yazdığı 2 büyük eserden sonra, kalıcı olarak zayıflamak isteyenler için “son çare” olarak adlandırılan Bilinçaltı Kodlama Metodunu geliştirdi.


Deniz EGECE inanılmaz birisi. Hayata bakışı, dünyayı ve evreni algılayışı, kampına katılanlarla kurduğu ilişkiler ve bilimsel metodları benzersiz. Deniz EGECE ile bir hafta aynı eğitim programına katılanlar yaşama ve kendilerine olan bakışlarını değiştiriyorlar.
Bilinçaltı Kodlama Metodu bugüne kadar bilinen tüm zayıflama metodlarından farklı. Bu metod da diet yok, aç kalmak yok, bedenin ihtiyacı kadar beslenmek var , spor yok dostlarla yapılan yürüyüşler var, bu metod da zorlayıcı, yıpratıcı spor hareketleri yok müzik ve dans var, olumsuz düşüncelere ve öğrenilmiş çaresizliklere yer yok umut ve inanç var. Yaşama ve kendilerine bakışlarını ve düşünce kodlarını olumlu şekilde değiştiren obezler kalıcı olarak zayıflıyor. Bu kampta verilen kilolardan geriye sadece sevgi ve şükranları kalıyor.

Detaylı bilgi için :

Haberin Devamı

Ve :

Yazarlar