Geri Dön

Zeytinyağlı Barbunya

Üzerine maydanoz doğrandığında ve soğuk servis edildiğinde dünyanın en lezzetli mezelerinden biri olan Zeytinyağlı Barbunya tarifimize göz atalım.

Zeytinyağlı Barbunya

Malzemeler:

Yarım kilo barbunya
1 kuru soğan
1 havuç
Tuz, biber ve domates salçası
1 - 2 diş sarımsak
Zeytinyağı
1 tatlı kaşığı toz şeker

Yapılışı:

Barbunyaları 5-10 dakika haşlayın. Süzüp yıkayın. Tencerede zeytinyağını koyup soğan, havuç ve sarımsağı kavurun. Üzerine salçaları ekleyip biraz daha kavurun. Barbunya, tuz, şeker ve suyunu da ekleyip pişirin.

Afiyet olsun

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber