Kültür Sanat Zuhal Olcay&Bülent Ortaçgil büyüledi!

Zuhal Olcay&Bülent Ortaçgil büyüledi!

11.07.2011 - 13:20 | Son Güncellenme:

PERA EVENT’in düzenlediği Temmuz Yaz Konserlerinin ilk bölümüZuhal Olcay&Bülent Ortaçgil konseri ile sona erdi…

Zuhal Olcay&Bülent Ortaçgil büyüledi

Açıkhava 10 Temmuz gecesi müzik dünyasının güçlü yorumcularından Zuhal Olcay & Bülent Ortaçgil’i ağırladı… İstanbul’un en güzel konser mekanlarından Harbiye Açıkhava Cemil Topuzlu sahnesi Zuhal Olcay ve Bülent Ortaçgil’in doyumsuz konserine evsahipliği yaptı.

Haberin Devamı

İzleyiciler, Zuhal Olcay&Bülent Ortaçgil şarkılarına eşlik etti.

Müzik dünyasının güçlü yorumcuları Zuhal Olcay ve Bülent Ortaçgil unutulmayan şarkılarını İzleyicileriyle birlikte seslendirdi.

Konserinde ilk bölümünde sahne alan Bülent Ortaçgil şarkılarını, izleyicileri için seslendirdi... Zuhal Olcay ile birlikte iki şarkı seslendiren Bülent Ortaçgil, sahneyi konserin devamında Zuhal Olcay’ın büyülü sesine devretti.

Siyah derin sırt dekolteli kostümüyle göz kamaştıran Zuhal Olcay, izleyicileri için unutulmaz parçalarını seslendirdi. Zuhal Olcay’ın romantik şarkılarıyla kendilerinden geçen izleyiciler kimi zaman eğlenerek kimi zaman hüzünlenerek doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşadılar.

PERA Event Açıkhava Temmuz Yaz konserlerinin ikinci bölümü , 29 Temmuz Sertab Erener-Demir Demirkan, 30 Temmuz MFÖ ve 31 Temmuz Gloria Gaynor-Behzat Gerçeker&Enbe Orkestrası konserleri ile devam edecek.Yoğun ilgi gören konserler için biletler Biletix’te
Program:

Haberin Devamı


Yer : Harbiye Açıkhava Cemil Topuzlu Sahnesi
Saat : 21:00
29 Temmuz 2011 SERTAB ERENER DEMİR DEMİRKAN
30 Temmuz 2011 MFÖ
31 Temmuz 2011 GLORIA GAYNOR-BEHZAT GERÇEKER&ENBE ORKESTRASI