Geri Dön
Ragga Oktay 'Yeniden' mi keşfedildi?

Ragga Oktay 'Yeniden' mi keşfedildi?

Son günlerde sıklıkla karşılaştığımız isim Ragga Oktay oluyor. Sosyal medyada birçok videoda fon müziği olarak Ragga Oktay şarkısını görüyoruz. Peki, Ragga Oktay yeniden mi keşfedildi? Molatik olduğumuz konu Ragga Oktay ve Yeniden şarkısı

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

1990’ların sonuna doğru Türk müziğinde denenmeyen bir tarzı hayatımıza sokmuştu Ragga Oktay. Hızı, eğlenceli kişiliği ile gönülleri fethetmişti. Çikolata Kız şarkısı dillere pelesenk olmuştu. Hatırladığım kadarıyla şarkısını hatasız söyleyenlere o dönem hediye veriyordu. Tabii kimse söyleyememişti.

Haberin Devamı

Ragga Oktay 'Yeniden' mi keşfedildi?

Son günlerde ise sosyal medyada sıklıkla kendisine denk gelmeye başladık. Yeniden isimli parçası fenomen haline geldi. Akımı kendisi TikTok’ta başlattı. ‘Yelleme’ akımı ismini koyduğu bu akım kısa sürede de büyük ilgi gördü. Onlarca, yüzlerce, binlerce video şarkı eşliğinde çekilmeye başlandı.

Şöyle bir durum vardı, şarkı aslında 2017 yılında çıkmıştı. Ancak patlaması bugünlere kısmet oldu. Adeta Ragga Oktay Z Kuşağı tarafından ‘Yeniden’ keşfedildi. 90’larda da kendisini severek dinleyen ben, şimdi de eğlenerek ve severek takip ediyorum.

Şu pandemiden kurtulursak Dönemce’de görmek istiyoruz zaten kendisini. :)

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Instagram: selcukbulut7

Benzer İçerikler