Dualar Bismillahillezi La Yedurru Duası Oku: Bismillahillezi Duasının Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti

Bismillahillezi La Yedurru Duası Oku: Bismillahillezi Duasının Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti

Bismillahillezi la yedurru duası nedir? Bismillahillezi duasının anlamı nedir? Bismillahillezi kelimesinin anlamı nedir? Bismillahillezi duasının faziletleri nelerdir? Bismillahillezi duası ne zaman ve nasıl okunur? Bismillahillezi duasının Türkçe anlamı ve Arapça yazılışı nasıldır? Bismillahillezi duasının faydaları nelerdir? Bismillahillezi la yedurru okunuşu Türkçe anlamı ve Arapça yazılışı hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.

Bismillahillezi La Yedurru Duası Oku: Bismillahillezi Duasının Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti

Kuranı kerimde bulunan dualar arasında bulunan bismillahillezi duası birçok kişi tarafından korunma duası olarak bilinmektedir.

Haberin Devamı


Öneri:
Ayetel Kürsi


 Bismillahillezi Duası Okunuşu Nasıldır? 

 Duanın okunuşu; bismillahillezi la yedurru measmihi şeyun fil ardi Vela fissema ve hüvessemiyyul aliym. Şeklindedir.

 Bismillahillezi Duasının Türkçe Anlamı Ve Arapça Yazılışı Nasıldır? 

 Duanın Türkçe anlamı; Yüce Allahın ismi ile hareket ederim. O Yüce Allah ki Onun mübarek ismiyle hareket edildiğinde gökte ve yerde hiçbir şey onu okuyana zarar vermez. 

 Arapça yazılışı; Bismillahillezi la yedurru measmihi şeyun fil ardi Vela fissema ve hüvessemiyyul aliym.

 Duanın Faziletleri Nelerdir? 

 Bismillahillezi duasını sabah 3 kez okuyana gün içinde hiçbir varlık zarar veremez. Gece yatmadan okuyan her türlü kötülükten ve felaketten emin olarak uyanır. Bismillahillezi duası öyle bir duadır ki okuyan kişiye Allah kötülüklerden korunması için zırh gibi onu kapsar. 

Haberin Devamı

 Duanın Faydaları Nelerdir? 

 Nazardan korunmak için veya zalim birinin şerrinden korunmak için bu dua sabah ve akşam 3 kez sabah 3 kez akşam olacak şekilde okunmalıdır. Evliyaullah bu dua ile birçok musibet ve beladan korunmuştur. 

Bismillahillezi La Yedurru Duası Türkçe Okunuşu

Bismillahillezi la yedurru duasının Türkçe okunuşu; Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim’dir.

Bismillahillezi Duasının Arapça Yazılışı

بِسْمِ اللَّهِ الَّذِى لاَ يَضُرّ ُ مَعَ اسْمِهِ شَيْءٌ فِي اْلاَرْضِ وَلاَ فِي السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمْ