03.06.2026 - 00:00 | Son Güncellenme:

İZMİR 15. SULH HUKUK MAHKEMESİ

 

T.C.
İZMİR
15. SULH HUKUK MAHKEMESİ

20.05.2026

Sayı : 2025/1288 Esas

İLAN

Davalı VOLKAN DİNÇER'in (T.C. Kimlik No:25966876964)'in mersis sisteminde adresinin bulunmadığı, tebligata elverişli adreslerine yapılan tebligatların tüm araştırmalara rağmen tebliğ edilemediği dikkate alınarak davalı adına dava dilekçesi ve tensip zaptınn ilanen tebligat yoluyla tebliğ edilmesine,

Mahkememizce adresinize çıkarılan tebligatların iade olduğu, adres kayıt sisteminde kayıtlı adresinizin bulunmadığı, Emniyet Müdürlüğü ve Ticaret Sicil Müdürlüğü aracılığıyla hakkınızda yapılan adres araştırmasından sonuç alınamadığı, UYAP entegrasyon sorguları aracılığıyla adresinize ulaşılamadığı anlaşılmıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından dava dilekçesi ve tensip zaptının ilanen tebliğine karar verilmiştir.

02/07/2026 günü saat 10:00'da duruşmanın yapılacağı, duruşmaya mazeretsiz olarak gelmediğiniz takdirde yokluğunuzda yapılan işlemlere itiraz edemeyeceğiniz hususları tarafınıza ilanen tebliğ olunur.

 

#işlangovtr Basın no ILN02479098