Geri Dön
Sagopa Kajmer ile Ceza barışıyor mu?

Sagopa Kajmer ile Ceza barışıyor mu?

Türk rapi denildiğinde akla gelen ilk iki isim her daim Sagopa Kajmer ve Ceza olmuştur. Yıllar önce yaşanan olaylar sonrası ikilinin arası açılmıştı. Ancak son yaşanan gelişmeler “Sagopa Kajmer ile Ceza barışıyor mu?” sorusunu gündeme getirdi. Bizler de haliyle Molatik olduk bu duruma. Sagopa Kajmer ile Ceza barışıyor mu gerçekten?

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Yıllar önce yaşanan olaylar sonrası rapin efsane iki isminin arası açılmıştı. Benim vakıf olduğum bilgilere göre Ceza, Fuat ve Ayben’in reklamda oynaması üzerine, Sagopa’nın eski eşi Kolera’nın reklam filmine laf söylemiş ve ortalık karışmıştı. Devamında tarafların birbirine ‘diss’ atması sonrası olaylar iyice büyümüş iki taraf da köprüleri atmıştı. Hatta olaylar mahkeme salonlarına kadar taşınmıştı.

Haberin Devamı

Son yıllarda yumuşama mı var?

Ancak aradan yıllar geçti iki taraf da daha olgun bakmaya başladılar olaylara. Birbirlerini yemenin manası olmadığını görmeye başladılar. Özellikle Ceza tarafından zaman zaman zeytin dalı geldi ancak Sagopa Kajmer’den beklenen karşılık gelmedi. En son Molatik Özel’de yaptığımız röportajda bunun sinyalini vermişti Ceza. Ayrıca Ceza’nın babasının vefatı üzerine baş sağlığı mesajı göndermesi Sagopa’nın dikkat çekmişti.

Ancak bana göre barışılması için en büyük adımları Dr. Fuchs atmıştır. Defalarca kendisine seslenmiş ancak beklediğimiz cevabı Sagopa Kajmer’den alamamıştı. O da en sonunda ‘yoruldu’ sanırım bu durumda.

Bir tweet ile her şey değişebilir mi?

Son olay ise hepimizi şaşırttı haliyle. Uzun süredir uzatılan zeytin dallarını geri çeviren Sagopa Kajmer attığı tweet ile karşılık verdi. Bana göre oldukça olumlu bir adım. Türkiye de rap müziğin bir yerlere gelmesi Sagopa Kajmer, Ceza, Dr. Fuchs ve Fuat’ın sayesindedir. Tarzları, sözleri farklı olsa da bizlere sevdiren isimlerdi. Tekrar bir araya gelip, Bir Pesimistin Gözyaşları gibi albüm yapsalar ne güzel olur. Bence olur…

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler