Geri Dön
Satürn Kova burcunda, etkileri nasıl olacak?

Satürn Kova burcunda, etkileri nasıl olacak?

Satürn Kova burcuna ne zaman gececek? Etkileri nelerdir? Gelin Molatik olalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

Satürn 17 Aralık itibariyle Oğlak burcundan Kova burcuna geçiş yaptı. 7 Mart 2023 tarihine kadar Kova burcunda kalacak. Kova burcundaki Satürn kişiye geçerliliğini yitirmiş eskide kalmış her şeyi reddetme, yeniliğe yol açacak teorileri yapılandırma sorumluluğunu yükler. Satürn'ün yöneticisi olduğu Kova burcunda bulunması bilim ve teknoloji alanında yeni fikirler, buluşlar, insanlığı ileri götürecek, zamanın ötesindeki düşünceler için uygun bir süreç olacaktır. Satürn Kova sürecinde özgürlük ve bireylik hakları konusunda hassas davranışlar sergilenebilir.

Haberin Devamı

Değişimlere ayak uydurulmalı

Satürn Kova burcu transiti değişmemek için direnç gösterilen her konuda zorlayıcı etkilere sebebiyet vereceğinden dolayı bu süreçte çağın getirdiklerine karşı direnmemeli ve değişimlere ayak uydurulmalıdır. Kova çağı bilgi çağıdır. Bilgi, araştırma, okuma, yazma, entelektüel zeka ve gerçek bilgiye ulaşmak bu dönemde değerli olacaktır. 20 yıllık bir dönem Satürn'ün Kova burcuna geçmesi ile başlamış bulunuyor. Bu süreçte bazı devletlerin yıkılması, yerine yenilerinin kurulması, bağımsızlık mücadelesi bu süreçte ön planda olacaktır. Kova burcunun etkileri olan elektronik gelişmelerle birlikte teknolojide ilerleme ve değişimler söz konusu olacaktır. Sosyal medya ve internet alanında kişilerin özgürlük ve bireylik hakları korunması adına erişimler sınırlanabilir. Bununla ilgili yeni kararlar alınabilir. Gruplar, toplumsal alanlarda, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, toplumsal organizasyonlar ile ilgili yenilenmeler görülecektir.

Haberin Devamı

Eski olan ne varsa hayatımızdan çıkacak

24 Mart 2023 tarihinde Plüton Kova burcuna geçecek ve teknolojik gelişmeler hız kesmeden devam edecek. Kalıplaşmış ve süregelen değişmesi gereken eski ne varsa hayatımızdan bunlar çıkacak, yerini bilgi ve teknolojiye bırakacaktır. Hem toplumsal hem de bireysel olarak tüm dünya da bu değişim ve dönüşümler görülecektir. Bireysel etkileri kişisel doğum haritasında Kova burcunun bulunduğu ev ve yapmış olduğu kombinasyonlarla hayatlarımızda değişim ve dönüşüme sebebiyet verecektir.

Benzer İçerikler