Sigorta Ray Sigorta’dan kapsamlı koruma

Ray Sigorta’dan kapsamlı koruma

16.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

2020 yılında toplam 983 bini aşan trafik kazası yaşandığını ve bunlardan 833 bin kadarının maddi hasarlı kaza olduğunu hatırlatan Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “2021’de belirlenen limitlere göre trafik sigortası kapsamında kazalarda araç ve kişi başına maddi hasarlarda azami 43 bin lira, kaza başınaysa azami 86 bin lira ödeme yapılıyor. Bu rakam bedeni hasarlarda araç ve kişi başına 430 bin lira, kaza başınaysa 2 milyon 150 bin liraya kadar çıkıyor. Her yılın başında belirlenen teminat limitleri, ortalama araç değerinin 200 bin liraya yaklaştığı günümüzde çoğu zaman tek başına yeterli olmayabiliyor” diye konuştu.

Ray Sigorta’dan kapsamlı koruma

Yıl içinde de ekonomik hareketlilik ve kur dalgalanmalarının araç ve dolayısıyla kaza başına hasar maliyetini yukarı yönde taşıyabildiğini kaydeden Erdoğan, “Özellikle değeri yüksek bir araçla kazaya karıştığınızda ya da zincirleme kazalar gibi çok sayıda aracın kazaya karıştığı durumlarda trafik poliçesi limitlerinin üzerinde hasarlar ile karşılaşıyoruz. Bu noktada ek koruma ihtiyacı doğuyor. Biz de bütçeleri zorlamayacak yüksek limitli ek güvence sağlayan yeni ürünümüz İMM Tamam ile sigortalılarımızın trafikte başlarına ne gelirse gelsin kendilerini tam güvence altında hissetmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ayda 11 liradan başlayan prim ödemeleriyle yüksek teminat koruması sağlayan poliçe ile İMM Tamam sahipleri, muafiyet olmaksızın tercihlerine göre 1 milyon ya da 2.5 milyon lira teminat limitine sahip oluyor.