Geri Dön
Sıla ve Hazer Amani'nin boşanmasına kimler sevinecek?

Sıla ve Hazer Amani'nin boşanmasına kimler sevinecek?

Sıla ve Hazer Amani aşkı son yılların en sürpriz birlikteliklerinden biri. Sürpriz bir başlangıç, devamında evlilikle taçlanan bu aşk hakkında son dönemde peş peşe enteresan iddialar ortaya atılıyor. Peki Sıla ve Hazer Amani'nin boşanmasını dileyen insanlar kimler? Neden bu aşkı bir türlü kabullenemiyorlar? Çift gerçekten boşanıyor mu?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Hepsi çok kısa sürede yaşandı

Sıla ve Hazer Amani çiftinin bir arabada görüntülenmesi ve daha sonrasında bu aşkı kabullenmemeleri, ancak zaman içerisinde sevgili olduklarını eşe dosta duyurmaları ve hemen akabinde evlenip mutlu bir tablo çizmeleri... Bunların hepsi çok kısa bir sürede yaşandı. Bir yıl içinde hızlı bir adım atan ikili, birçok kişinin sempatisini kazandı belki ama birçok kişinin de antipatisini topladı.

"Boşanma kararı aldığımız doğrudur..."

Bu evlilik hakkında son dönemde çok sayıda iddia ortaya atılıyor. Çiftin evleri ayırdığı, Sıla'nın kıskançlık krizine girdiği, yine Sıla'nın Hazer Amani olmadan arkadaşlarıyla dışarıya çıkması, Hazer Amani'nin doğum gününü tek kutladığı yönünde neredeyse her gün yeni bir kara bulut var bu aşka dair. Uzun süren sessizlikten sonra Hazer Amani'den bir açıklama gelmiş. Demiş ki ünlü şef, "Bunlar çok saçma"... Ama sonra şöyle bir açıklama gelmiş: "Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi dostluğumuzun kıymeti bakidir. Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu 'haber'in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik."

Bu negatifliğin nedeni ne?

Sıla ve Hazer Amani çifti hangi adımı atarsa atsın onları sürekli kötüleyecek, onların boşanmalarını yürekten dileyecek fantastik bir grup da var. Kim bu insanlar? Sıla'nın birkaç yıl önce gündeme gelen dava olayları ile Hazer Amani'yi birbirine karıştırıp takım tutar gibi taraf tutan enteresan bir grup... İyi de takım mı tutuyoruz gerçekten? Sıla, renkleri atıyorum mavi beyaz bir spor kulübü müdür? Tüm bu fanatizme, "İnşallah boşanırlar" nefretine gerek var mı gerçekten? Ünlülerin mutsuz olmasını dileyecek kadar art niyet besliyor olmak bir hayli yıpratıcı bir negatiflik barındırmıyor mu cidden? Çift görünen o ki gerçekten boşanma yolunda ve yollarını kısa bir zaman sonra ayıracak. Çiftin evli olduğu süre boyunca onların boşanmalarını dileyenler şimdi gerçekten "Oh be" mi diyecek? Bu mudur yani gerçekten?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber