Siyaset Ahlaksızlar ilk seçimde men edilecek

Ahlaksızlar ilk seçimde men edilecek

30.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, dün yaptığı yazılı açıklamada, hükümetçe yapılan ve MHP’nin de desteklediği bazı icraatların ölçüsüzce, sorumsuzca eleştirildiğini anımsatarak, 696 sayılı KHK etrafındaki tartışmaların bu sorumsuzluk ve aşırılıklara çarpıcı örnek oluşturduğunu belirtti.

Ahlaksızlar ilk seçimde men edilecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, kalkışma sırasında ölen askerlerden birinin yanında bozkurt işareti yapan birinin provokatif eylemine gösterdiği tepki üzerinden eleştiri getirilmesinin haksız ve yersiz olduğunu ifade eden Yalçın, şunları kaydetti: “Sayın Devlet Bahçeli, o zaman hem iktidarı suçlu ile masumların ayrılması konusunda uyarmış hem de bu arada darbe girişimini engellemek için sokaklara inen ülkücüler üzerinden kışkırtma yapılmasını ve ülkücülerin asker katili gibi gösterilmesini engellemek istemiştir. O bakımdan Genel Başkanımızın, milletimizin fertleri olarak ihanet kalkışmasına göğsünü siper eden ülkücülerin meşru eylemlerinin suç sayılmamasını sağlayan bir KHK’ya destek vermesi doğaldır.”
Yalçın, “Milletimiz, öz evlatlarına ‘it’ yakıştırması yapan kendini bilmez ve ahlaksızları da demokrasimizin mabedi olan TBMM’de kendini temsil etmekten sonsuza kadar men edecek iradeyi ilk seçimde gösterecektir. Bu ahlaksızlığın merkezindeki ana muhalefet partisi, sadece milletten uzak, milli değerlerimizden mahrum olmakla kalmayıp kendi siyasi geçmişinden de bihaberdir” dedi. l ANKARA Milliyet