Siyaset AK Parti’de 20’nci yıl için sade kutlama

AK Parti’de 20’nci yıl için sade kutlama

12.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti’nin 20. kuruluş yıl dönümü sade bir programla kutlanacak.

AK Parti’de 20’nci yıl için sade kutlama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’daki kutlama programına katılarak video konferans yoluyla 81 ildeki partililere hitap edeceğini söyledi. Dağ, partinin 20’nci kuruluş yıl dönümü programına ilişkin olarak Genel Merkez’de basına bilgi verdi.

Haberin Devamı

AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganıyla kurulduğunu anımsatan Dağ, etkinlik sloganının “Millete hizmet yolunda daima yeni, daima genç” olarak belirlendiğini ifade etti.  Dağ, Türkiye’de son dönemde meydana gelen yangın ve selleri hatırlatarak, “Ülkemizde orman yangınlarıyla mücadele ediyoruz. Bir taraftan da sel olaylarını yaşıyoruz. Onun için bu 14 Ağustos’u sade bir şekilde yapma kararı aldık” dedi.

Program kapsamında 81 ilde il danışma toplantılarının gerçekleştirileceğini kaydeden Dağ, “Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’daki il danışma toplantısına katılım sağlayacaklar” dedi. Dağ, “Saat 18.00’de on-line olarak Cumhurbaşkanımız tüm illere hitabını gerçekleştirecek. Tamamen sade bir program icra etme düşüncemiz söz konusudur” diye konuştu.