Siyaset Aksakal: DSP’nin gücünü kanıtladık

Aksakal: DSP’nin gücünü kanıtladık

03.04.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “DSP olarak herhangi bir ittifak organizasyonu içinde yer almadan tek başına katıldığımız bu seçimlerde DSP’nin varlığını ve gücünü kanıtladığımıza inanıyoruz” dedi.

Aksakal: DSP’nin gücünü kanıtladık

Parti genel merkezinde düzenlediği toplantıda yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Aksakal, Antalya Kemer, Tekirdağ Marmaraereğlisi ve Eskişehir Mihalıççık ilçeleri ile Erzincan merkez Çağlayan, Yozgat Sorgun ilçesine bağlı Bahadın ve Sivas Gemerek ilçesine bağlı Çepni Belde Belediye başkanlıkları ile birçok yerde belediye meclisi üyeliklerini kazandıklarını bildirdi.

Haberin Devamı

“DSP olarak herhangi bir ittifak organizasyonu içinde yer almadan tek başına katıldığımız bu seçimlerde DSP’nin varlığını ve gücünü kanıtladığımıza inanıyoruz” ifadelerini kullanan Aksakal, seçim kampanyalarının eşit şartlarda yürütülmediğini öne sürdü. Aksakal, “Hazine yardımı alan partilerin ve özellikle iktidar partisinin kendi olanakları yanında devletin olanaklarını da kullandığı göz önüne alınırsa elde edilen başarının geçmiş yıllara kıyasla azımsanmayacak bir düzeye taşındığı aşikardır” diye konuştu.