Siyaset ‘Asker elbisesi içine girmiş caniler’

‘Asker elbisesi içine girmiş caniler’

14.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da 15 Temmuz Şehitleri Anma programınad özetle şu mesajları verdi:

‘Asker elbisesi içine girmiş caniler’

EŞİNE RASTLANMAYAN İHANET: Ülkemizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte TSK’ya sızan Fetullahçı Terör Örgütü’nün hain mensupları, 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’ne, demokrasimize ve onun köklü değerleriyle saygın kurumlarına karşı şanlı tarihimizde eşine rastlanmayan bir ihanete kalkışmışlardır. Asker elbisesi içine girmiş eli kanlı caniler vatan savunması için düşmana karşı kullanılmak üzere tedarik için harp ve malzemelerini 15 Temmuz’da zalimce masum vatandaşlarımıza, milletin kahraman evlatlarıyla, demokrasimizin ve bağımsızlığımızın simgesi kurumlarımıza karşı kullanmışlardır.
EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR: TSK’ya ve bağrından çıktıkları aziz milletimize ihanet eden bu terör örgütüne hak ettiği cevap devletimize ve milletimize yakışır bir vakar ve basiretle verilmiştir. Yüce Türk adaletine teslim edilen ihanet şebekesi mensupları asil Türk milletinin yüksek toplumsal vicdanında yargılandıkları gibi adalet karşısında da hesap verecek ve layık oldukları en ağır cezayı alacaklardır.
SEVE SEVE CAN VERMEYE HAZIRIZ: TSK’nın vatanına, milletine, devletine sadık ve vefalı evlatları kutsal vatan toprakları asil ve aziz milletimizin güvenliği, birliği, bütünlüğü için gerektiğinde her zaman, her yerde seve seve can vermeye hazırdır.

Haberin Devamı