Siyaset Baba Kılıç uğurlandı

Baba Kılıç uğurlandı

24.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, babası Sinan Kılıç’ı kaybeden Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’ı acı gününde yalnız bırakmadı.

Baba Kılıç uğurlandı

Sinan Kılıç’ın Fatih Camii’ndeki cenaze törenine Akif Çağatay Kılıç ve yakınları, Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bakanlar Mevlüt Çavuşoğlu, Fahrettin Koca, Mustafa Varank, Ruhsar Pekcan, Zehra Zümrüt Selçuk, Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fatih Dönmez, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, eski bakanlar Recep Akdağ, Erdoğan Bayraktar, Taner Yıldız, Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ve Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan katıldı. Aralarında Ahmet Özhan, Mazhar Alanson, Orhan Gencebay’ın bulunduğu sanat dünyasından isimler de cenaze namazında hazır bulundu.

Haberin Devamı

 Bir dönem Galatasaray’da yöneticilik yapan Sinan Kılıç’ın cenazesinde spor dünyasından da çok sayıda isim yer aldı. Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Ali Aydınlar, eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Kılıç döneminde yöneticilik yapan bazı isimler katıldı.

Baba Kılıç uğurlandı

Cenazeye katılan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören, Kılıç’ın yakınlarına taziyede bulundu.

Cenaze namazının ardından Kılıç’ın tabutuna Cumhurbaşkanı Erdoğan da omuz verdi. Kılıç’ın cenazesi, Edirnekapı Necatibey Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Üyesi Alev Alatlı’yı ziyaret etti. l İSTANBUL AA