Siyaset Bakan'ı güldüren anons

Bakan'ı güldüren anons

19.02.2010 - 11:49 | Son Güncellenme:

İzmir Ticaret Odası Şubat ayı meclis toplantısına katılan Bakan Ergün, yapılan anonsla kahkahalara boğuldu. İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan'ın, Bakan Ergün'ün özgeçmişini tanıttığı sırada 'evli ve 4 çocuk babası'yerine şaşırıp, 'evli ve çok çocuk babası' diyerek anons etmesi Bakan Ergün ve katılımcılar uzun süre gülüştü

Bakanı güldüren anons

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, İzmir’in rekabet gücünü artırma açısından başlatılan önemli projelerin bulunduğunu, bunların tamamlanması için çaba içinde olacaklarını söyledi.

İzmir programının ilk durağı olarak Vali Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret eden Ergün, burada yaptığı açıklamada Ege’nin sanayi yoğunluğu açısından Marmara ve İç Anadolu’nun ardından üçüncü bölge olduğunu, bölgedeki sanayi tesislerinin yarısının da İzmir’de bulunduğunu söyledi.

İzmir Limanı’nın büyük bir dış ticaret potansiyeline sahip olduğunu dile getiren Bakan Ergün, şunları söyledi: "İzmir yakın gelecekte çok daha fazla potansiyele sahip bir kent olacak.

Liman şehri olması açısından önemini daha da artıracaktır. Limanın yanında hızlı trenin İzmir’e ulaşması, Anadolu ile hızlı tren bağlantısı kurulmasıyla İzmir cazibe merkezi konumuna ulaşacak. Duble yollarla güçlendirilen ulaşım altyapısı İzmir-İstanbul otoyolunun yapımıyla kentin rekabet gücünü artıran bir duruma gelecek. Bu proje, İzmir’i daha avantajlı hale getirecek. İzmir’in rekabet gücünü artırma açısından başlatılmış önemli projeler var. Bunların tamamlanması için hepimiz büyük çaba içinde olacağız. İzmir’in yöneticileri, sivil toplum örgütleri ve siyasetçileri bunun takipçisi olmalı." Ergün, daha sonra meclis toplantısına katılmak üzere İzmir Ticaret Odası’na geçti.

KAHKAHALARA BOĞAN ANONS
İzmir Ticaret Odası Şubat ayı meclis toplantısına katılan Bakan Ergün, yapılan anonsla kahkahalara boğuldu.
İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan'ın, Bakan Ergün'ün özgeçmişini tanıttığı sırada 'evli ve 4 çocuk babası'yerine şaşırıp, 'evli ve çok çocuk babası' diyerek anons etmesi Bakan Ergün ve katılımcılar uzun süre gülüştü