Siyaset Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar

Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar

23.12.2017 - 18:46 | Son Güncellenme:

Başbakan Binali Yıldırım, Karabük'te Ak PArti Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Yıldırım, "Çin'i ve Hindistan'ı geçerek dünyada ekonomide bir numara olduk. Türkiye 2017 yılının son çeyreğinde rekor büyümeye imza attı" dedi.

Başbakan Yıldırımdan önemli açıklamalar

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Haberin Devamı

"Arakan'ın Bağdat'ın derdi bizim derdimizdir. Filistin davası bizim davamızdır.

Amerika bu kararda yalnız kaldı. Bir kez daha görüldü ki güçlü olan haklı değildir, haklı olan en güçlü olandır. Milletin emanetine sahip çıktık. Dünya 5'ten büyüktür diyen Cumhurbaşkanımızın yaktığı meşale tüm dünyada yankı buldu.

15 Temmuz'da bu millet istiklaline sahip çıkmıştır. Tanka, topa ve tüfeğe karşı vatan sevdasının nasıl bir güç olduğunu gösterdi.

2018 bütçesi ülkemize hayırlı olsun. Bu bütçede ekonomide büyüme var, milletimize aş var. Bazı ülkeler iflas bayrağını çekerken, milletimiz ekonomide zirvede yer alıyor. Bu başarının arkasında Türkiye'ye olan güven var, alın teri var, gençlerimizin akıl teri var.

Haberin Devamı

En iyi büyümeyi gerçekleştirdik. Çin'i ve Hindistan'ı geçerek dünyada ekonomide bir numara olduk. Türkiye 2017 yılının son çeyreğinde rekor büyümeye imza attı.

Sizler bize destek olduğunuz süre boyunca kimse bizim önümüzde duramaz. Siyasi ve ekonomik istikrarla 2018 bugünden daha güzel olacak. O halde ne diyoruz durmak yok yola devam."