Siyaset Başkanlar sahaya iniyor

Başkanlar sahaya iniyor

21.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla partili belediye başkanları sahaya inecek, sanki erken seçim varmış gibi çalışacak, kapı kapı dolaşacak, esnafı ziyaret edecek.

Başkanlar sahaya iniyor

 

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara - Belediye Başkanları Çalıştayı’nda büyükşehir belediye başkanları “Atölye Çalışması” adı altındaki toplantılarda bir araya geldi ve iki yıllık süreci masaya yatırdı. Büyükşehir belediye başkanları hem genel seçimler hem de yerel seçimlerde izlenecek yol haritasını konuştu. Edinilen bilgiye göre, büyükşehir belediye başkanları bundan sonraki süreçte yapacakları önemli vizyon projeleriyle ses getirmek için kolları sıvayacak.

Haberin Devamı

Seçime hazırlık

Başkanlar kendi iline ait özelliklere göre vizyon projeleri devreye sokacak. Vizyon projeleri arasında metro çalışmaları da yer alıyor.

Çalıştayda il belediye başkanları ve ilçe belediye başkanları da kendi aralarında toplantı yaptı. Toplantıda, belediye başkanları olası bir erken seçim ya da zamanında yapılacak seçim için hazırlıkları konuştu. Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla bunan sonra daha çok sahada olacak başkanlar sanki yerel ya da bir erken seçim varmış gibi kapı kapı dolaşacak, esnafı ziyaret edecek.

Edinilen bilgiye göre belediye başkanlarına, “Halka yakın durun. İhtiyaçların çözümünde adil davranın, adaletli davranın” tavsiyelerinde bulunuldu. Toplantılarda her ile ilişkin yapılan anketler ve yerel yönetimlerin performansıda değerlendirildi.

Haberin Devamı

CHP’li büyükşehir belediye başkanları 2-3-4 Temmuz’da Antalya’da olacak. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ekim sonu ya da kasım başında da KKTC’de toplanacak.