Siyaset Berkin Elvan bir kez daha katledilmiştir

Berkin Elvan bir kez daha katledilmiştir

02.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın Çağlayan Adliyesi’ndeki odasında öldürülmesi konusunda, “vahşi terör eylemini lanetliyorum. Berkin Elvan bir kez daha katledilmiştir” dedi.

Berkin Elvan bir kez  daha katledilmiştir

MİT’i gerekli istihbaratı sağlayamamakla suçlayan Bahçeli, “Her şeyi geçtik de, bu ülkede istihbarat teşkilatı ne iş yapmakta, neyle uğraşmaktadır? Tekrar koltuğuna oturtulan sır küpü nerelerde gezmektedir?” dedi.
Bahçeli, dün kaptığı yazılı açıklamada Savcı Kiraz’ın öldürülmesine sert tepki gösterdi. Bahçeli özetle şu mesajları verdi:
VAHŞİ TERÖR, LANETLİYORUM: Çağlayan’daki vahşi terör eylemini lanetliyorum. Türkiye vurulmuş, Türk adaletinin kanı akmış, 78 milyon hedef alınmıştır. Berkin Elvan bir kez daha katledilmiştir.
ÖZELLİKLE KURGULANDI: Anlaşılan İstanbul’daki terörist saldırının Çağlayan’daki Adliye Sarayı’nda gerçekleşmesi özellikle kurgulanmıştır. Terör örgütü DHKP-C’nin kiralık bir çete olduğu dikkate alındığında menfur eylemiyle neyi amaçladığı, hangi mesajları vermeye çalıştığı esasen sır olmaktan çıkacaktır. Türkiye bir ucunda AKP’nin bulunduğu, diğer ucunda kanlı mihrak ve odakların yer aldığı kirli bir tezgâhın tam göbeğindedir. Birileri teröristleri açıktan açığa sevk ve idare etmekte, gündem mühendisliği yapmaktadır.
ERDOĞAN ROL ÇALIYOR: Recep Tayyip Erdoğan çıktığı yeni bir turistik seyahat kapsamında Romanya’nın başkenti Bükreş’e gelir gelmez, Başbakan ve hükümetinden önce Çağlayan’daki saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Binlerce kilometre uzakta, ‘İpler benim elimde, her şeye hakimim ve her gelişmeyi izliyorum’ imaj ve havası vermiştir. Bu çerçevede Davutoğlu’ndan danışıklı dövüş veya değil rol kapmış ya da rol çalmıştır.