Siyaset CHP, Adana'da Karakaya'ya teslim

CHP, Adana'da Karakaya'ya teslim

19.01.2011 - 00:20 | Son Güncellenme:

Kent Gazetesi'nin haberine göre; Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, "Genel merkez Erkan Karakaya’yı desteklememizi istedi" dedi.

CHP, Adanada Karakayaya teslim

CHP, Adanada Karakayaya teslim
23 Ocak Pazar günü yapılacak CHP Adana İl Kongresi öncesinde Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan kendisinin Gürsel Tekin tarafından aranarak Erkan Karakaya’nın İl başkan adaylığına destek vermesinin istendiğini söyledi.
Zeydan Karalar’ın 4 merkez ilçe ve bazı ilçe başkanları ile yaptığı adaylık açıklaması sonrasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından Ankara’ya çağırılarak adaylık önerildiğini söyleyen Erkan Karakaya arasındaki mücadeleye gecenin ilerleyen saatlerinde yeni bir gelişme damgasını vurdu.
İstanbul’da bulunan CHP’li Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ın CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel tekin tarafından aranarak Erkan Karakaya’nın desteklenmesini istediği ve Arıkan’ın da çalışmalara başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

ARIKAN, ADAY KARAKAYAKENT’in sorularını yanıtlayan Yıldıray Arıkan,’ Gürsel bey beni aradı ve Erkan Karakaya’nın desteklenmesini istedi. Ben de Genel merkezimizin isteği doğrultusunda temaslara başladım’ şeklinde konuştu.

Haberin orijinali için lütfen tıklayınız: