Siyaset CHP liderinin ‘kartı’ vatandaşa iletiliyor

CHP liderinin ‘kartı’ vatandaşa iletiliyor

25.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP, ‘Saha Çözüm Hareketi’ çalışması başlattı. Saha Çözüm Hareketi ekipleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajının yer aldığı kartı kapısını çaldıkları vatandaşlara ve esnafa ulaştırıyor. 

CHP liderinin ‘kartı’ vatandaşa iletiliyor

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara - CHP, Beşiktaş Belediyesi’nin başlattığı, bazı illerde de uygulanan Saha Çözüm Hareketi’ni tüm yurda yaymayı planlıyor. CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, kendi illerinde de uygulamaya geçildiğini belirterek “Kapı kapı hem haneler hem esnafları ziyaret ediyoruz. Aynı zamanda anket de yapıyoruz. Şu ana kadar 58 bin ev dolaştık. 6 bin 300 civarı da anket yaptık. Çalınmadık kapı bırakmamaya gayret ediyoruz. İnsanlar ihtiyaçlarını bildiriyor.  Kendi imkanlarımızla organize etmeye çalışıyoruz” dedi. Keleş, yapılan ankette, “Cumhurbaşkanlığında kimi görmek istersiniz, Sakarya ile ilgili yerel sorunlar, talepleri nelerdir, Sakarya’nın temel problemleri nelerdir” şeklinde soruların yer aldığını ifade etti.

Haberin Devamı

Vatandaşlara Kılıçdaroğlu adına iletilen ve “Değerli Kardeşim” diye başlayan mesaj kartında ise şu ifadeler yer alıyor: “Kovid-19 pandemisi nedeniyle her birimiz çok zor günler yaşadık, yaşıyoruz. Ulaşabildiğimiz her vatandaşımızın kapısını çalıp dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu zorlukları birlikte atlatarak, yakında ailelerimiz ve dostlarımızla ferah günlere kavuşacağız.”