Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençler sakın hiçbir beşeri gücün önünde eğilmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençler sakın hiçbir beşeri gücün önünde eğilmeyin

02.12.2017 - 17:39 | Son Güncellenme:

Iğdır'da gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençler! Sakın, hiçbir gücün beşeri bir gücün makamların önünde eğilmeyin” dedi. Bir uyarı daha yapan Erdoğan, "Sakın ha! Gençler, Cumhurbaşkanınız olarak büyüğünüz olarak söylüyorum sakın mezhep ayrıcalığına düşmeyin. Bizde İslam'dan başka hiçbir şey yok. Bizi bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyin" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençler sakın hiçbir beşeri gücün önünde eğilmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Iğdır 6. Olağan Kongresi'nde konuştu. Kongrede tek millet tek bayrak tek vatan vurgusu yapan ve gençlere uyarılarda bulunan Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle: Iğdır'a bir çağrı yapmak istiyorum. Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını Ak Parti'ye teslim etmenizi istiyorum. Belediyeciliği farklı yaşamak istiyoruz. Gençler unutmayın hiç bir zaman beşer planında hiç bir gücün önünde eğilmedik. Biz kimsenin önünde eğilmedik biz sadece secdede eğildik. Bizim değerlerimizde Allah'a kulluk var.

Haberin Devamı

Sakın ha makamların önünde eğilmeyin. Allah'tan başka önünde eğileceğimiz hiç bir kudret yoktur. Sakın ha! Mezhep ayrıcalığına düşmeyin... Gençler, Cumhurbaşkanınız olarak büyüğünüz olarak sakın mezhep ayrıcalığına düşmeyin.. Bizde İslam'dan başka hiçbir şey yok. Bizi bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyin.

Bizi Kürt dediler, Laz dediler, Arap dediler.. ve bizi birbirimize düşürdüler. Biz sadece yaradılanı yaradandan ötürü seven bir anlayışın mensuplarıyız. Rabbim bizi yaratılmışların en şereflisi olarak yarattı.

AK PARTİ İKTİDARI BUDUR

Hiç kimse bu ülkede kendini dışlanmış ötekileşmiş hissetmesin diye çalışıyoruz. AK Parti iktidarı budur.Kirli operasyonlara rağmen millete hizmet yolunda bir adım dahi geri atmadık. Niyetimiz milletimize hizmet, menzilimiz güçlü Türkiye.

Haberin Devamı

KATİL SÜRÜLERİ

Bizi, üzerimize saldıkları katil sürüleri aracılığıyla esir alabileceklerini düşünenler, onlar hüsrana uğradılar ve uğratıyoruz. Milletimiz ne bağımsızlığından ne kardeşliğinden ne hedeflerinden vazgeçmeyecektir. Hemen yanı başımızdaki teröristleri binlerce TIR dolusu silah ve mühimmata boğanlar, daha önce başka ülkelerde olduğu gibi, o silahlar sahiplerine döndüğü zaman ne kadar büyük bir yanlış yaptıklarını anlayacaktır. Şu anda canilere verdikleri silahların Türkleri, Türkmenleri, Kürtleri, Arapları, Sünnileri, Azerileri katletmesinden herhangi bir sıkıntı duymuyorlar. İslam dünyasının en güzel şehirlerinin enkaza dönmesinden belki memnun bile oluyorlardır ama tarih evdeki hesabın çarşıya uymadığının nice örnekleriyle doludur. Son pişmanlık fayda etmez.

KILIÇDAROĞLU'NU SORUNU, MİTOMANİ'DİR

15 Temmuz darbe girişiminden sonra sırf Yenikapı'da vermeye çalıştığımız birlik beraberlik görüntüsünün hatırına şahsıma yönelik hakaretleri için açtığım tazminat davalarını geri çekmiştim. Dedik ki belki birlik beraberlik olur ama maalesef, belki akıllanır, maalesef, belki kendine biraz çekidüzen verir, böyle umut ettim ama nafile. Iğdırlı kardeşlerimin dediği gibi 'Kurt köyünü değiştirir lakin huyunu değiştirmez.' Bu da bizim tüm iyi niyetimize, alicenaplığımıza rağmen kötü huyundan vazgeçmedi.
Son günlerde Cumhurbaşkanının akrabaları yurtdışına para gönderdi dedi. Az önce Kars'ta ipliğini pazara çıkardım. Kendisine davalar açıldı. Oradan gelen tazminat ile ihtiyacı olan hanım kardeşlerime korunma evi yapacağım.

Haberin Devamı

Çevreme tıpta bu tür tiplerin, kontrolsüz şekilde yalan söyleyen kişilerin teşhisini sordum. Dedim ki 'Buna tıpta ne deniyor?' Bir psikiyatrist arkadaşım bana dedi ki 'Bunun adı mitomanidir.' Psikiyatriktir bu olay. Ne demek mitamoni, onu da söyleyeyim, yalan söyleme hastası. Böyle bu. Bizce bu zat artık siyasetin değil psikiyatrinin konusudur.