Siyaset ‘Evet’ler Avrupa’ya kapak olacak

‘Evet’ler Avrupa’ya kapak olacak

19.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Elazığlılara, ‘Değerli Gakkoşlar’ diye seslenen Bahçeli, ‘Biliniz ki 16 Nisan’da Türkiye’de sistem değişecek, Avrupa’da tahtlar sallanıp rejim değişikliklerinin ilk kıvılcımı çakılacaktır’ dedi

‘Evet’ler Avrupa’ya kapak olacak

MHP lideri Devlet Bahçeli, 16 Nisan referandumu kampanyasında ilk mitingini Elazığ’da gerçekleştirdi. “Evet” oylarının Avrupa’ya kapak olacağını söyleyen Bahçeli, özetle şunları kaydetti:
KÜRTLER TÜRKİYE DEDİ: Değerli Gakkoşlar, burada bölücülüğe izin çıkmadı, parçalanmaya ruhsat verilmedi. Etnik ve mezhep ayrımcılığına müsaade edilmedi. Kürt kökenli kardeşlerim Türkiye dedi. Türk ve Türkiye düşmanları devrededir. Karşımızda çok çetin bir oyun sahnededir. Bu oyun vahşi ve ahlaksızdır.
İBLİSİN GARNİZONU: PKK saldırmaktadır. Bunun yanında iblisin yeryüzü garnizonu olan IŞİD gözü dönmüşçesine kan dökmektedir. PYD-YPG ise sınırlarımızın hemen dibinde, küresel güçlerin himayesiyle dört parçalı Kürdistan için tuzak kurmaktadır. Bu cinayet çetelerinin en şerefsizi, en sinsisi olan FETÖ 15 Temmuz’da silaha sarılmıştır.
HAÇLI OPERASYONU: FETÖ, son haçlı akınına komuta eden barbarlardan, Türkiye’yi işgal emrini alarak 15 Temmuz akşamı harekete geçmişti. FETÖ, Anadolu’yu ele geçirmek maksadıyla yüzyıllardır pusuda bekleyen muhasım odakların, müstevli emellerin kızgın maşası, karanlık parçasıdır. Hiç kuşkunuz olmasın, 15 Temmuz bir Haçlı operasyonuydu. Planlaması ise Pensilvanya’daki hoca kılıklı hain ve arkasından kumanda eden güçler tarafından yapılmıştı.
KOLEKTİF İSTİLA: Cüzdanlarına bir dolar koyup ByLock’la haberleşen, himmet kuyruğuna girip aziz milletimizin kuyusunu kazmaya yeltenen şerefsizlere Türk milleti boyun eğmedi. FETÖ şiddeti sürerken, IŞİD, PYD-PKK sınırlarımızdan içeri sızıp işgali tamamlamak için fırsat kolluyorlardı. Bu, kolektif bir istila denemesiydi.
ÇÜRÜKLERE BAKMAYIN: 7 Ağustos Yenikapı ruhuna bağlı olduğumuzu gösterdik. Sonunda Adalet ve Kalkınma Partisi’yle 18 maddelik anayasa değişikliği üzerinde anlaştık. Çarpıtmalara aramızdan çıkan çürüklere bakmayın, ilkelerimizden taviz vermedik, ülkülerimizden ayrılmadık.
TAHTLAR SARSILACAK: İşte görüyorsunuz, Hollanda, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinin yaptıklarını. Türk milletinin iradesiyle sistem değişikliği yapmasından rahatsız olan ırkçı, Türk ve İslam karşıtı blok olmadık tahammülsüzlükler gösterdi. Biliniz ki, 16 Nisan’da Türkiye’de sistem değişecek, Avrupa’da ise tahtlar sallanıp rejim değişikliklerinin ilk kıvılcımı çakılacaktır.
TOKAT OLACAK: Türkiye için evet diyecek misiniz? Bu evetler, anayasada ne yazdığını bilmeyen, zahmet edip de bir maddesini açıp okumamış CHP Genel Başkanı’nın uykularını kaçıracaktır. Bu evetler, hayırcı kafilenin içindeki FETÖ, PKK, PYD, DHKP-C, Perinçek lobisi ve Türk düşmanlarını tir tir titretecektir. Bu evetler, Avrupa’ya kapak, işgal planı yapanlara tokat olacak, alayını silindir gibi ezip geçecektir.

Son siper MHP

“Çanakkale Zaferi, Türk milletini, yurt edindiği Anadolu’dan atmak üzere yola çıkmış Avrupalıların hüsran ve hezimetidir. Aynısı 15 Temmuz’da yeniden yaşanmıştır. Türkiye’yi dirilen Çanakkale ruhu yeniden kurtarmıştır. Biliniz ki; ilk siper Çanakkale, son siper Milliyetçi Hareket’tir. Hiç kimse meydanı boş bulup zehir saçmasın. Milliyetçiyim pozlarıyla düşman sevindirmesin, onun bunun eteğinin altına gizlenmesin. Millet tektir, vatan tektir, devlet tektir, bayrak tektir, dil tektir.

Alnını karışlarız

İlk dört madde güvencededir. Teminat MHP’dir. Anayasaya millet damgasını vurmuştur. Kırmızı çizgilerimizi aşındırmaya kalkanın alnını karışlayacağımız iyi bilinmelidir. TBMM etkisiz ve yetkisiz hale getirilecek diyorlar; bu da ham ve hayasız bir uydurmadır. Bilakis yasama ve yürütmenin arasına kalın çizgi çizilmektedir. Meclis asli fonksiyonuna kavuşmaktadır. Siyaset ve devlet yönetiminde olası çatışma ihtimali en aza indirilmektedir. Yargı tarafsızlığa ulaşacaktır.

TEK ADAM YANITI: Tek adam yönetimi olacak diyorlar, bunu söyleyenlerin tarih cahili oldukları, geçmişimizde dahi böyle bir yönetim modelinin hiç görülmediği açık ve ortadadır. Uzlaşıp yarınlarımızı belirlemezsek istiklalimizi çalacaklar. Devletin süratli kararlar aldığı, TBMM’nin aktif ve etkin olduğu bir sistemi kurmazsak 15 Temmuz’da harekete geçenler tekrar varlığımıza suikast yapacaklar.