Siyaset Gül: Babamın hayat tarzı bize vasiyet

Gül: Babamın hayat tarzı bize vasiyet

10.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, babası Ahmet Hamdi Gül’ün cenazesi nedeniyle Kayseri’ye gelenlere teşekkür etti.

Gül: Babamın hayat  tarzı bize vasiyet

Gül, “Babamızın hayat tarzı bize vasiyettir” dedi. Taziye çadırında okunan Kuran-ı Kerim ve duaları dinleyen Gül, başsağlığına gelenlerin tek tek elini sıkarak teşekkür etti. Gül, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Böyle acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, bütün herkese çok teşekkür ederim. Başta sayın Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan, ana muhalefet partisinin genel başkanı, diğer parti başkanlarımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, eski ve yeni siyaset hayatındaki bütün arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız hepsi zahmet ettiler. Bütün ailem adına hepsine çok teşekkür ederim. Babamızın hayat tarzı, bize vasiyettir.”
Türk ve Sakık da geldi
Görevden alınan ve yerlerine kayyum atanan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile eski Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık da Abdullah Gül’e taziyeye geldi. Türk ve Sakık öğle saatlerinde Gül’ün babasının evinin bahçesine kurulan taziye çadırına girdi. Türk ve Sakık, Abdullah Gül ve kardeşi Macit Gül’e başsağlığı diledi. Yarım saat süren ziyaretin ardından Gül, Türk ve Sakık’ı taziye çadırından yola kadar uğurladı.