Siyaset İbrahim Kalın'ın kızı dünya evine girdi

İbrahim Kalın'ın kızı dünya evine girdi

05.07.2017 - 22:53 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın kızı Rumeysa Kalın dün Ankara'da devletin zirvesinin de katıldığı bir törenle dünya evine girdi.

İbrahim Kalının kızı dünya evine girdi

İbrahim Kalın'ın kızı Rumeysa Kalın ile Furkan Karabulut'un düğün töreni dün Marriot Otel'de düzenlendi. İbrahim Kalın düğüne katılan davetlileri salonun kapısında karşıladı. Düğüne; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın yanı sıra, çok sayıda bakan ve siyasetçi ile iş, sanat ve medya dünyasından isimler katıldı.

Davetliler arasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal da yer aldı. TFF Başkanı Demirören, tören sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre sohbet etti.

Haberin Devamı

Nikâh cüzdanını geline verdi

Çiftin nikâhını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken, şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, Başbakan Yıldırım, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu yaptı. Melih Gökçek nikâhı kıyarken, esprili bir dille, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni evlenen çiftlere üç çocuk öğüdünde bulunduğunu ancak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü'nün kızının en az beş çocuğu olması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan da çiftin düğün öncesinde kendisini ziyaret ettiğini ve beş çocuk sözü verdiğini ifade etti. Erdoğan daha sonra nikâh cüzdanını geline verdi.
Düğün töreni nedeniyle otel ve çevresinde alınan yoğun güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.