Siyaset İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Türkiye dezenformasyona en çok maruz kalan ülke

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Türkiye dezenformasyona en çok maruz kalan ülke

26.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye-Afrika Medya Zirvesi”ne katıldı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Türkiye dezenformasyona en çok maruz kalan ülke

Bakırköy’de bir otelde düzenlenen zirvenin açılış konuşmasını yapan Altun, “Dezenformasyon ve yalan endüstrisi dünya üzerinde demokrasilerin en büyük düşmanıdır. Ne yazık ki bugün Türkiye’de dünya üzerinde sistematik yalan ve dezenformasyona en fazla maruz kalan ülke konumundadır. Bunun nedeni ülkenin son yirmi yılda cumhurbaşkanımızın liderliğinde kalkınma devrimi ve atılımıdır” dedi.

Haberin Devamı

Önceki akşam CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamaya da değinen Altun, “Darbe teknolojisinin anti demokratik uygulamaları, kirli dezenformasyon kampanyaları, yalan kampanyaları eşliğindedir. Maalesef bunun bir örneğine daha dün akşam şahit olduk. Cumhurbaşkanımıza yönelik iftira ve yalanlarla karşılaştık. Dün gerekli cevaplar verildi. Sömürgecilerin ve onların yerli işbirlikçilerinin terör örgütlerinin gücü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yetmez” diye konuştu.