Siyaset Kaosa yol açmak istiyorlar

Kaosa yol açmak istiyorlar

26.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yerel seçimler öncesinde kendisi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a suikast düzenlenebileceğini ileri süren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, şimdi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’nin İstanbul adayı Mustafa Sarıgül ya da Ankara adayı Mansur Yavaş’a suikast iddiasını gündeme getirdi.

Kaosa yol açmak istiyorlar

Gökçek Ülke TV’de yaptığı açıklamada, “Hem güvenlik güçleri hem de bu insanların etrafındaki korumalarından seçime kadar dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Bir siyasi suikast yapılacak. Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek isteyecekler” dedi.
Yavaş ise Gökçek’in iddiayı önceki akşam gündeme getirmesinden sonra düzenlediği basın toplantısında, “Devletimizin en önemli birimlerinden ulaşan bilgilere göre; seçimler öncesi kaos çıkarmak için MHP’liler tarafından yapılmış gibi CHP seçim bürolarına, CHP’liler tarafından yapılmış gibi MHP seçim bürolarına saldırılar yapılacak. Buradan ikaz ediyorum. Seçimi kazanacak olduğumuz anlaşıldı. Bana ve ekibime saldırı planlanıyor. Ankara’ya yüzden fazla silahlı provokatör getirildi. MHP ve CHP’yi karşı karşıya getirmeye yönelik provokatif saldırılar yapılacak” dedi